Epoxy gulve er super moderne i boligindretningen

Epoxy gulve er super moderne i boligindretningen
https://www.blivgladnu.dk/epoxy-gulve-er-super-moderne-i-boligindretningen/

Hej alle sammen! I dag skal vi tale om Epoxy gulve. Hvem ved hva det er? Jeg gjorde ikke, før vi for nyligt renoverede hus. Så i dag tænkte jeg, at vi kunne tale lidt om boligindretning her på bloggen. Læs med og lær meget mere om dette moderne gulv, som så mange tyer til efterhånden.

Hvad er Epoxy gulve?

Epoxy gulve har igennem tiden været brugt på lagre, værksteder og andre steder, hvor gulvet bliver slidt på hurtigt, fordi dette gulv er SUPER slidstærkt. Epoxy industrigulve er slidstærke, de er modstandsdygtige overfor kemikalier, de er rengøringsvenlige, og så er det seje, at de fås i mange forskellige farver. Det er nok også derfor, at det er blevet så populært at vælge dette slags gulv til sit hus. Nogle vælger det i en total pangfarve, så det ligesom er detaljen, som binder hele husets indretning sammen. Og nogle vælger for eksempel grå, fordi det så giver et sejt industrilook i huset. Det er super lækkert at gå på med bare tæer, kan jeg hilse at sige. Det er blødt, lyddæmpende, og hvis man har gulvvarme, så er det virkelig lækkert. Derudover kan man spilde alt på det, og der sker igenting. 

Vi har dette gulv i hele huset

Da vi byggede hus, skulle vi selvfølgelig på et tidspunkt finde ud af hvilket slags gulv, vi skulle have. Jeg har altid godt kunne lide sildebensparket, men fordi vores hus er helt nybygget og ret moderne, så synes vi ikke, at det passede sammen. Vi søgte masser af forskellige muligheder, og landede tilsidst på et epoxy gulv. Vi valgte derefter farve, og vi gik med et gråt gulv, fordi det er tidsløst og neutralt. Vi fik gulvvarme under gulvet, så det er lækkert, varmt at gå på. Og så valgte vi at få det igennem HELE huset. Alle rum har dette gulv. Der er ingen lister ved dørene, fordi det giver et mere streamlinet look i huset. Vi er super glade for løsningen, og der er virkelig også mange, som kommenterer på det, når de besøger os. Det siger ikke en lyd, når man går på det, og det er tilmed blødt. Det er man jo slet ikke vandt til med trægulve. Man kommer nok til at se meget mere til dette i fremtidens moderne indretning. Jeg håber, at du nød dette blogindlæg.

Du kan læse meget mere på bloggen lige her.