Fødevarehygiejne kursus gavner alle!

Fødevarehygiejne kursus
https://www.blivgladnu.dk/foedevarehygiejne-kursus-gavner-alle/

Et Fødevarehygiejne kursus kan gavne både din virksomhed og dine kunder. Det er meget simpelt. I restaurationsbranchen og andre brancher som handler og håndterer fødevarer er det utroligt vigtigt at alle medarbejdere ved, hvad god hygiejne er. Det kan nemlig hurtigt have negative konsekvenser for en virksomhed, hvis de ikke har taget et kursus i fødevarehygiejne. Kunder kan blive syge og fødevarestyrelsen kan snildt komme og lukke en virksomhed ned, hvis der ikke er styr på hygiejnen. Læs med i dette indlæg, hvis du gerne vil vide mere om et hygiejne kursus.

Hvad indebærer et fødevarehygiejne kursus?

Et fødevarehygiejne kursus kan tages flere steder i Danmark. Eurofins Steins er en af de virksomheder som tilbyder dette. De tilbyder et 3 timers kursus med op til 15 deltagere, hvor deltagerne vil lære alt det, som fødevarestyrelsen forlanger. Der vil blandt andet blive fokuseret på følgende.

  • Lovgivning og regler
  • Generel viden inden for mikrobiologi
  • Bakterier og de vækstbetingelser bakterierne har.

Derudover vil der også være fokus på teknologiske muligheder og adfærdsmæssige muligheder inden for fødevarehygiejne, så virksomheder fremadrettet kan gøre det så simpelt som muligt. På denne måde er det nemt at opretholde og styre og kontrollere hygiejnen på arbejdspladsen.

Hvorfor?

Fødevarestyrelsen har lagt ud på det danske marked, at det er utroligt vigtigt at have mere fokus på hygiejnen i alle brancher, som håndterer fødevarer. De mener at der skal være mere fokus på uddannelse af personale og virksomheder i forhold til hygiejnen på arbejdspladsen. Fødevarestyrelsen anbefaler alle virksomheder inden for fødevarer at tage et fødevarehygiejne kursus, så dette er i orden. Det kan nemlig have fatale følgere, hvis man ikke følger fødevarestyrelsens regler. I værste tilfælde kan virksomheder blive lukket ned på grund af for dårlig hygiejne.

Hvem er Eurofins Steins?

Eurofins Steins er en virksomhed som hjælper andre virksomheder med at opretholde fødevaresikkerheden, dyrevelfærden og meget mere. Folkesundheden er en af deres mærkesager og fokus, da de mener at det er utroligt vigtigt at Danmark opretholder deres høje niveau. De har kunden i fokus. Dette betyder at deres tilbud altid bliver tilpasset den enkelte virksomhed og deres behov. Eurofins hjælper deres kunder med at opretholde et overblik over alle deres processer i virksomheden, som for eksempel hygiejne. Kontakt dem i dag for mere information, hvis I er en virksomhed i fødevarebranchen.

 

Har I brug for en bedre digital tilstedeværelse? Så kan I overveje at hyre en Adwords specialist, som kan hjælpe jer med jeres Google Adwords konto.