Impotens kan skyldes mange forskellige ting

Hej alle sammen. I dag skal vi tale om impotens. Noget som nogle af jer derude måske har oplevet? Det er slet ikke så farligt, som det måske virker
https://www.blivgladnu.dk/impotens-kan-skyldes-mange-forskellige-ting/

Hej alle sammen. I dag skal vi tale om impotens. Noget som nogle af jer derude måske har oplevet? Det er slet ikke så farligt, som det måske virker, og lad os da bryde tabuet og tale om det i dag her på bloggen. Læs med og lær meget mere.

Impotens, hvad er det?

Først og fremmest, så lad os tale om, hvad impotens er. Kært barn har mange navne (eller måske er det et knap så kært barn): Potensproblemer, impotens, rejsningsproblemer, svag rejsning, manglende rejsning. De fleste mænd oppe i alderen, oplever nogle gange i løbet af livet ikke at kunne performe, som de godt kunne tænke sig. Hvad er årsagerne, hvad kan man gøre, og er det nogle gange bare okay? Lad os gennemgå de forskellige grunde til, hvorfor du kan opleve impotens i dit sexliv. Det er selvfølgelig ikke sjovt, men det kan godt være, at det er nemmere at løse, end du lige tror. Der kan være ret mange forskellige årsager til impotens eller manglende rejsning. Det betyder at for at vide hvordan du går til det bedst, må du kende årsagen. Der er nogle ting, som er hyppigere grunde end andre, så lad os gennemgå disse i afsnittet nedenfor.

Grunde til, at du oplever manglende rejsning i dit sexliv

Der er om sagt en del forskellige grunde til, at du kan opleve impotens i dit sexliv. Det er ikke sjovt, at komme ud for, men det er heller ikke nødvendigvis noget, som du så skal leve med for evigt. Lad os gennemgå de hyppigste årsager:

  1. Det kan være, at du har startet på en ny medicin? Hvis dette er tilfældet, så kan du tage en snak med din læge om det, som du nu oplever. Din læge kan lynhurtigt finde ud af, om det er medicinens skyld og hvis ja, om I evt. kan prøve en anden slags medicin, som du ikke reagerer sådan på.
  2. Har du meget i tankerne? Hvis du går og er stresset på arbejdet, lige har mistet et familiemedlem eller en ven, eller måske har dig og kæresten slået op? Der kan være rigtig mange grunde til, at dine tænker kan give dig impotens. Dette er noget, som du kan arbejde med, med en terapeut. Det er vigtigt, at du ikke går rundt med stress, og derfor vil det være godt at søge læge.

Du kan læse meget mere på bloggen lige her.