Jeg er vild med deres designs hos Dickies 874

Det er blevet tid til at tale om mode. Tak fordi I er kommet forbi her i dag. Det skal handle om Dickies 874, som er et super cool brand der stammer helt tilbage fra 1922
https://www.blivgladnu.dk/jeg-er-vild-med-deres-designs-hos-dickies-874/

Venner! Det er blevet tid til at tale om mode. Tak fordi I er kommet forbi her i dag. Det skal handle om Dickies 874, som er et super cool brand der stammer helt tilbage fra 1922, hvor de allerede lavede deres første innovative design. Det er vildt at have sådan en lang historie, og det skal vi tale om i dag. 

Dickies 874: de første der lavede dungarees

Det her er jo en modeblog, så derfor er det også selvsagt at vi i dag skal tale mere om netop det. Det skal handle om et brand, som hedder Dickies 874. Det er et brand, som har en lang historie. De bliver nemlig snart 100 år gamle! I 1922 designede de de første par dungarees i hele verden. Meget innovativt. De har altid være kendt for deres gode kvalitet og nytænktning. I 70’erne nytænkte de endnu et produkt, og nu har de gjort det igen med tøj til skatere. Det er en stor ting i den gruppe, at deres bukser kan holde til det meste fordi de måske falder på asfalt osv. Dette brand har masser af historie med i bagagen. De er dygtige til, at lytte til, hvad deres kunder efterspørger og på den måde gang på gang gøre sig relevant i modeverdenen, som ellers er en verden hvor der konkurreres om pladsen. 

Jeg elsker at opdate nye designere i modeverdnen

En af mine helt store passioner er at finde nye designere i modeverdnen. Jeg føler virkelig, at der er mange designere, der briger forskellige ting på bordet. Og jeg elsker at blive inspireret af deres vibe. Jeg kan virkelig godt lide dette brand, som hedder Dickies 874. Du kan lige så godt vende dig til det nu, for jeg kommer virkelig til at sige det tit. Jeg kommer til at vise dig styles, som jeg godt kan lide. Hvilke styles jeg køber og hvis de har gode rabatkoder, kan jeg også dele dem. Dette brand er super inkluderende for alle mulige grupper. De er skatere, streetpersoner og andre, som har båret Dickies 874 videre ind i 2020, men også arbejdspersoner osv. De kan faktisk fejre 100 års jubilæum, hvilket er mega sejt i en skiftende branche som modebranchen. Jeg håber, at du har fået lyst til at kigge på dette seje brand, nu hvor du har læst min blogpost. Jeg er sikker på, at du bliver lige så vild med deres designs, som jeg er blevet efter jeg opdagede dem. Det er jo helt vildt.

Læs mere her.