Konferencecenter Billund er mere end bare lokaler

konferencecenter billund er mere end lokaler
https://www.blivgladnu.dk/konferencecenter-billund-lokaler/

Leder du efter konferencecenter Billund? Hotel Propellen har ikke kun lokaler, men også en lang række tilbud, der gør konferencen ekstra luksuriøs. Er du interesseret? Læs med her og se, hvorfor et konferencecenter Billund er det helt rigtige sted for jer.

Skab god atmosfære med konferencecenter Billund

En god atmosfære afhænger særligt af omgivelserne. Derfor er det aldrig ligegyldigt, hvilke lokaler du vælger til din konference. Hotel Propellen har gjort meget ud af at skabe fleksible og behagelige lokaler mm. Det betyder, at de passer til både store og små arrangementer. Lokalerne er rigtig hyggelige, så stemningen er god lige fra start.

Hvis I er mange mennesker, kan I med fordel vælge den private afdeling. Den har egen indgang, mødelokale og restaurantafdeling. Det er helt perfekt, hvis I ønsker luksus, privatliv og god plads.

Hvilket kursus skal du holde?

Hotel Propellen har løsninger til alle slags kurser eller møder. Det gælder uanset, om du skal afholde et heldagskursus eller kortere kurser. For at gøre dagen ekstra behagelig kan I vælge mellem forskellige lækkerier såsom morgenkaffe og frokost. I kan også prøve ”det sunde valg”. Det er Hotel Propellens bud på en sund og lækker forplejning, hvor I bl.a. får frisk frugt, grovboller og smoothies. Men bare rolig! I kan også sagtens få godt gammeldags wienerbrød.

Mere energi og større udbytte

Det er lækkert med mad og drikke i løbet af kursusdagen, men det er ikke kun godt for appetitten. Måltiderne skaber nemlig en naturlig pause, hvor hjernen kan lade op igen. Du har sikkert selv prøvet at miste koncentrationen til et foredrag. Nogle gange har man bare brug for fem minutter, og så kan en snackpause være den helt rette løsning.

Det kan altså sagtens være en investering i konferencen at vælge ekstra snacks – og dermed flere pauser. Så kan deltagerne bedre holde energien oppe hele dagen – både fysisk og mentalt.

Meget mere end et konferencecenter

Vidste du, at Hotel Propellen også tilbyder andet end konferencelokaler? Skal du holde firmafest har hotellet en lang række lokaler i forskellige størrelser, som er helt ideelle som selskabslokaler. Hotel Propellen er kort sagt en multifunktion bygning, der kombinerer både fest og faglighed. Gæsterne har gode muligheder for at overnatte på hotellet, så der er ingen undskyldning for at slutte tidligt. Det er der heller ingen fare for. Gode omgivelser er nemlig første skridt i retning af en god oplevelse.

Hvis det lyder som noget for dig, så gå til Propel Hotellens hjemmeside og bestil i dag.

Leave a comment