Liggende sygetransport er den perfekte service for dig som rejser i EU

Liggende sygetransport er den perfekte service for dig som rejser i EU
https://www.blivgladnu.dk/liggende-sygetransport-er-den-perfekte-service-for-dig-som-rejser-i-eu/

Liggende sygetransport er til dig, som rejser i EU. Det kan være, at uheldet en dag er ude, og at du har brug for deres service. I dag på bloggen skal det handle om DK Ambulancetjenestes liggende sygetransport, som du kan benytte i hvilket som helst EU land, hvis du nu skulle gå hen og brække benet eller lign. 

Liggende sygetransport er den perfekte service for dig som rejser i Europa

Du skal gerne hurtigst muligt til det nærmeste hospital, når uheldet er ude. Men det er ikke sikkert, at dette behøver at være med ambulance. Måske du bare skal ringe efterDK Ambulancetjenestes liggende sygetransport. De har din ryg, hvis du er på skiferie og brækker benet, falder og slår håndleddet eller noget helt tredje. Det gør din rejse tryg, fordi du slet ikke er langt væk hjemmefra mere. DK Ambulancetjenestes liggende sygetransport kommer og henter dig og kører dig på hospitalet. De kører dig også tilbage til hotellet igen. Og de kan endda køre dig til fly eller fra flyet og hjem. Det er simpelthen en genial service, som alle i Danmark bør kende til. Du kan læse meget mere om det på deres hjemmeside, som jeg har linket til lidt længere oppe.

Er det bare en normal ambulance?

Nej, en liggende sygetransport er ikke helt ligesom en almindelig ambulance. Forskellen er ikke stor, men dog er der forskel. I en ambulance er der mulighed for behandling undervejs, da ambulancen er udstyret med forskelligt udstyr og værktøjer, som ambulanceredderne kan bruge til at behandle patienten undervejs, hvis det er nødvendigt. I en liggende sygetransport er der ikke denne mulighed for behandling på samme måde. Der er stadig professionelle ambulancereddere med i den liggende sygetransport, men er der mere til at holde øje med og yde omsorg til patienten. Der er ikke det styre medicinske udstyr til stede, ligesom der er i en almindelig ambulance. Dog har en liggende sygetransport en smule udstyr skulle noget udvikle sig til det værre under køreturen. Du skal heller ikke være bange for, om du er i gode hænder. Ambulanceredderne i en liggende sygetransport er lige så dygtige, som de er i en alminde ambulance. De er der for at hjælpe dig. Så det er bare med at kontakte dem, og høre hvordan du får Euro Care.

Her på bloggen har vi mange andre tips, og du kan læse her om tips til din bolig, men også om andre tips til helbred, jobs og meget mere.