Boligstyling gik fra hobby til at være mit hoved erhverv

boligstyling
https://www.blivgladnu.dk/boligstyling-gik-fra-hobby-til-at-vaere-mit-hoved-erhverv/

Har du nogensinde gået med en drøm om at gøre boligstyling til dit erhverv? Det har jeg! Jeg har altid elsket at indrette og style rum, finde kreative løsninger og optimere pladsen der hvor jeg kan. I dag kan jeg heldigvis leve, af det som en gang blot var min hobby.

Sådan blev boligstyling mit erhverv

Som barn elskede jeg at rokere rundt på mine få møbler på værelset og give det hele et nyt look med få tiltag. Som teenager fik jeg lov at indrette min lillesøsters værelse, og i mine gymnasie år, fik jeg som salgs assistent i en tøjbutik, lov til at udsmykke vinduerne. Boligstyling har ligesom altid ligget lidt i kortene hos mig. Dengang kaldte jeg det nok ikke boligstyling, men brugte nok nærmere ord som ‘indretning’ og ‘udsmykning’.

Jeg elskede at indrette, og havde rent faktisk flair for det. Efter gymnasiet ville jeg tage et sabbatår og dygtiggøre mig inden for ‘faget’ Det første halve år arbejdede jeg på Mc Donalds, for at tjene penge, samtidig med at jeg var frivillig i den lokale genbrugs forretning. Det er selvfølgelig en rigtig fin ting at kunne skrive ‘frivillig’ på CV’et, men mit hovedformål med dette job, var at bruge min kreative evner på at style vinduer og mannequiner.

Det startede med frivilligt arbejde

I genbrugs forretningen fik jeg ret frie tøjler til at sætte mit præg på den ellers lidt støvede genbrugs forretning. Det var et ganske sjovt og lærerigt halvt år for mig. Jeg fik lov at ‘lege’ med forskellige materialer og farver, vintage, retro og slidt. Jeg sammensatte tøj, sko, accessories, møbler, nips og interiør præcis som jeg ville.

Jeg indrettede et hyggehjørne med en gammel lænestol, nogle puder som jeg ombetrak, et fint træbord, et retro skak spil og nogle fine gamle bøger. Jeg synes at det lille hygge hjørne blev vildt hyggeligt, og jeg havde udelukkende gjort brug af ting som folk havde afleveret til forretningen. Jeg huskede selvfølgelig at tage billeder af det boligstyling som jeg lavede i forretningen, og det blev starten på min portfolio og også min karriere.

Det næste halve år, tog jeg til London og arbejdede gratis for en interior designer. Det var nærmest en praktik, hvor jeg assisterede med det jeg kunne. Selvom jeg havde et helt år hvor boligstyling var noget jeg gjorde ganske gratis, så fik jeg så meget læring og erfaring ud af det, og det har skabt grobund for hvor jeg står i dag.