Boligstylist omdannede vores kontorer og showroom

boligstylist
https://www.blivgladnu.dk/boligstylist-omdannede-vores-kontorer-og-showroom/

Har du nogensinde haft en boligstylist til at komme ud og ændre noget i din virksomhed? Hvis, ikke så er det noget jeg meget varmt kan anbefale. Det virker til at det er noget flere virksomheder er begyndt at benytte sig af, og efter vi selv prøvede det hos os, kan jeg i den grad forstå hvorfor.

Derfor fik vi en boligstylist ud til os

Selvom en boligstylist i mange tilfælde kommer ud til private hjem, og indretter dem inden de f.eks. skal sælges, så er det altså ikke et helt nyt fænomen at de også kommer ud til virksomheder. Jeg forstår godt at ikke alle finder det nødvendigt at bruge penge på en boligstylist til at forny kontorlandskabet. Omvendt, så kan det være den motivations faktor dine medarbejdere har stået og manglet.

Hovedårsagen til at vi valgte at få en boligstylist til at hjælpe med at style rummene i vores virksomhed, er fordi vi har mange kunder der kommer hos, både på vores kontorer og i vores showroom. Vi lever af at sælge til firmaer for firmaer.  Vores firma er dog ikke i hverken mode- eller interiørkategorien, og havde derfor brug for lidt styling hjælp. Vi vil gerne have at de produkter vi fremviser, står præsentabelt, men det er også enormt vigtigt at vores kunder kan træde ind i et stilrent og hyggeligt rum, når de besøger os.

Lyse og indbydende rum med karakter

Den boligstylist som vi hyrede, kom og så de forskellige rum i virksomheden, og delte sine ideer med os. Vi havde også selv nogle ideer, som vi delte med hende og dem har hun inkorporeret så fint. Jeg har personligt fundet ud af at hylder og fine kurve til opbevaring, er nøglen til at få et rum til at se mere ryddeligt ud. Og så er det super dekorativt. I vores showroom har vi fået et lækkert lounge område med sofa og et par lækre lænestole. Nogle af de bøger vi repræsenterer, ligger nydeligt fremme på bordet.

De tre indretnings ting som har vist sig at gøre allerstørst forskel i et rum, har vist sig at være nogle ganske små ting. Ting som er nemme at få fat i og selv dekorere med. Lamper, stearinglys og planter! Det er de tre ting, som på ganske simpel vis kan gøre et rum langt mere lyst, langt mere indbydende og langt mere hyggeligt. Præcis det vi ledte efter. Ja, selvom det var en boligstylist som dekorerede rummene i vores virksomhed, så fik vi altså også selv lidt styling tips ud af det.