Brug pullerter til afspærring af bestemte områder

pullerter
https://www.blivgladnu.dk/brug-pullerter-til-afspaerring-af-bestemte-omraader/

Jeg er klar over det ikke er alle der ved hvad pullerter er. Det er nemlig ikke et ord vi typisk bruger i vores hverdag. De er dog ganske gode at vide lidt om, hvis du ønsker af afspærre et område.

Hvad bruges pullerter til?

Ja, ordet pullert kan lyde lidt mærkeligt, men dækker altså over en reel ting. Hvis du er i tvivl om hvad en pullert er, så håber jeg at billedet ovenfor, nu har givet dig en ide omkring det. Hvis du er gået en tur forbi Christiansborg, har du måske set at de foran deres indkørsler/udkørsler, har pullerter stående. Endda de automatiske af slagsen. Man kan næsten kalde dem en form for fast stående kegler eller stolper. Dem foran Christiansborg er så smarte at de kører ned i jorden,  således at afspærringen forsvinder når en bil skal igennem.

Der findes nu flere forskellige former for pullerter, og de bruges også i forskellige situationer. Det er almindelig kendt at mange offentlige instanser og erhverv bruger dem, men det er også blevet mere populært at have dem som privatperson. Nogle pullerter står fast placeret, mens andre kan synke ned i jorden, og andre endnu, kan tilte hvis en bil rammer dem. Pullerter bruges altså primært for at sikre områder. Det kan være at sikre at billeder ikke køre ind på privat ejendom, men det kan også være for at sikre at arealer med fodgængere og billister bliver delt op.

Ishøj Hegn er leverandører af pullerter og afspærring

Ishøj Hegn er leverandører af diverser former for afspærring, heriblandt porte, låger, støjhegn, bomme og pullerter. De tilbyder også terrorsikrings løsninger, samt udfører  services på de produkter de sælger. Står du som privat, erhverv eller kommunal instans, så kontakt Ishøj Hegn for mere information og hør nærmere om hvad de kan tilbyde netop dig. Pullerter har vist sig at være særdeles nyttige at have ved lange indkørsler til privat grund, da billister ofte har en tendens til at benytte sådanne indkørsler til at vende på.

Ishøj Hegn har udført projekter for mange større steder, som Aalborg lufthavn, Knuthenborg Safaripark, Næstved Havn og Marmorbyen, men også for offentlige institutioner som børnehaver, skoler og lokalbaner, samt store virksomheder som Hofor og Berendsen. Et godt afspærrings system er ideelt når du vil undgå ubudne gæster og uhensigtsmæssig brug af et areal. Derfor benytter både store som små instanser sig af løsningen med opstilning af pullerter.