Affugtning af dit hjem

Affugtning af dit hjem
https://www.blivgladnu.dk/affugtning-af-dit-hjem/

Hej alle sammen. I dag skal vi tale om affugtning af dit hjem efter vandskade. Fugt er boligens værste fjende, og det er derfor vigtigt, at du hurtigt kommer af med den, hvis den har overtaget din kælder eller andet i dit hjem. Læs med på bloggen i dag og lær mere.

Affugtning af dit hjem efter vandskade

Fugt er bygningernes værste fjende, som jeg var inde på tidligere i denne blogpost. Har du oplevet vandskade i dit hus? Måske har din kælder været oversvømmet? Eller er der fugt i dine vægge? Hvis der er en chance for, at din bolig har fugt murværket, loftet eller i gulvet, så er der stor risiko for, at der opstår skimmelsvamp. Dette er sundhedsfarligt at leve i, så det er ikke en god idé bare at lade stå til, hvis du har oplevet vandskabe. Hvis du har mistanke om, at der kan opstå svamp i dine vægge, så det være en rigtig godt ide, at få foretaget en professionel affugtning, inden skaden sker i din bolig. Det er tilmed meget dyrere at få fikset en skade med skimmelsvamp, når det først er sket, end det er komme skimmelsvampen i forkant. Den virksomhed, som vi skal tale om i dag, har 20 års erfaring på området, og det er derfor, at du altid kan regne med, at de levere kvalitet og god service.

Hvordan kan de hjælpe dig?

Denne virksomhed kan hjælpe dig med affugtning på lidt forskellige faconer. De har alle mulige forskellige maskiner, som de kan komme ud til dig og lave deres service med, men du har også mulighed for selv at leje disse maskiner, hvis du gerne selv vil stå for din affugtning. Der er tre maskiner, som de tilbyder af affugte din bolig med. Der er først og fremmest en kondensaffugter, som er en maskine, der  kondenserer fugten i væggene, gulvet eller hvor den måtte være. På den måde kan vandet kan løbe ud i en spand eller igennem en slange til afløb. Så er der en adsorptionsaffugter, som er en maskine, der trækker fugten direkte ud i naturen igen. Det synes jeg personligt, er super smart. Det lyder lidt som om, at man kan bruge vandet ud i sin have eller lignende, men det er jeg ikke fuldstændig sikker på. Til sidst er der ‘Den meget effektive multiqube’, som de selv kalder maskinen. Det er en maskine, som er særdeles velegnet til affugtning af hulmursisolering.

Læs mere her.