Få en optimeret woocommerce webshop til din virksomhed

woocommerce webshop
https://www.blivgladnu.dk/en-optimeret-woocommerce-webshop-til-din-virksomhed/

Har du en woocommerce webshop tilknyttet din forretning? Hvis ikke, så er det bestemt ikke for tidligt at komme i gang. Hvis den virksomhed lever af at sælge produkter eller services, så er det i dagens Danmark ganske essentiet at have en velfungerende webshop ift. sin virksomhed.

Hvorfor Woocommerce webshop?

Du skal ikke lade dig skræmme af betegnelsen ‘woocommerce webshop’, hvis du ikke er helt sikker på hvad det er. Woocommerce er et webshop system – faktisk et af verdens mest brugte open source webshops systemer. Open source vil sige at der er en åben kode, således at alle i princippet kan gå ind og udvikle på systemet. Det betyder at der ofte udvikles på systemet og bidrages med nye applikationer hertil.

Det artiklen her ønsker at lægge fokus på, er vigtigheden af som sælgende virksomhed, at have en webshop. Hertil kommer at denne webshops skal være brugervenlig, SEO-optimeret, responsivt med diverse enheder og let at navigere rundt på. Derfor kan det godt betale sig at hyre et eksternt firma til at sætte en woocommerce webshop op. Det er nemlig en ganske vigtig brik i virksomheders salgs strategier.

Giv dine kunder den oplevelse du selv ønsker

Hvis du ikke har den store erfaring inden for opsætning af hjemmesider, så kan det godt betale at sende en sådan opgave ud af huset. Mange virksomheder prøver sig ofte først frem med en blog i et program som WordPress. WordPress er forholdsvis brugervenlig, og det kan være et godt sted at starte hvis man selv vil kaste sig ud i det. Mange woocommerce webshops er faktisk sat op i WordPress, også selvom de er lavet professionelt af et firma.

Det vigtige er at man sætter sig i sine kunders sted. Du er nødt til at gøre dig nogle tanker om hvordan du ønsker de forskellige kategorier opstillet på webshoppen, hvilke landingssider du ønsker, om du vil have en søgefunktion og hvilket betalings system du ønsker koblet op med din webshop. Ja, der er mange faktorer som spiller ind, og du behøver ikke sidde klar med alle svarerne selv. Et bureau specialiseret i hjemmesider, kan netop hjælpe dig med at finde frem til de smarteste løsninger.

Responsivitet og Optimering

Du tænker måske der er mange fine ord, som du umiddelbart ikke kender betydningen af. Det er nemlig ganske vigtigt at din webshops er både responsiv og optimeret korrekt. At din hjemmeside er responsiv med diverse devices, betyder kort sagt at siden fungerer lige godt hvadenten du besøger den fra computer, mobil eller tablet. Begrebet Woocommerce webshop er muligvis ikke det eneste nye ord du lærte i dag, men klart et begreb der er værd at tage med sig.