Et webbureau hjalp mig med min online tilstedeværelse

webbureau
https://www.blivgladnu.dk/et-webbureau-hjalp-mig-med-min-online-tilstedevaerelse/

Som selvstændig, kan det være noget af et projekt at klare alt i virksomheden selv. Derfor kan det være en rigtig god investering at hyre eksterne virksomheder til at hjælpe dig. Selv har jeg gjort brug af et webbureau til at hjælpe mig med min online tilstedeværelse.

Lad andre om det du ikke selv kan

Jeg er blogger og influencer på fuldtid, og selvom ikke alle mener det kan være et job, så har jeg faktisk fået skabt min egen lille virksomhed på det. Det er en job titel som ikke rigtig fandtes for bare få år tilbage, for 10 år siden var det blot hobby, for de få der havde kastet dig ud i blogging. Jeg startede også det hele på hobby niveau, men nyder virkelig at se den udvikling min ‘lille hobby’ har gennemgået. Det har bragt mig mange muligheder hen ad vejen, og i dag er jeg så heldig at jeg har fået lov at skrive et gæste indlæg om min enkeltmands virksomhed og hvordan jeg uddelegerer de opgaver jeg ikke selv kan klare. Læs mere om det her.

Det er her vi skal tale om hvorfor jeg har hyret et webbureau til at hjælpe mig. Jo vist, jeg har da også til tidligere projekter betalt en fotograf for at hjælpe mig, så det er ikke nyt for mig at inddrage folk med den ekspertise jeg ikke selv besidder. Siden min virksomhed er så meget online som den er, så er det også vigtigt at folk rent faktisk kan finde mig online. Det nytter ikke noget at jeg lægger en opskrift op, og folk så ikke klikker ind på den, fordi den simpelthen ikke dukker op i deres søgning på nettet. Det er netop derfor jeg har fået et webbureau til at hjælpe mig.

Det har et webbureau hjulpet mig med

Måske kender du lidt til SEO. Jeg har sat mig en smule ind i det i forbindelse med min blog, men der er et stykke vej fra at vide noget om det, til rent faktisk at få det til at fungere i praksis. Derfor er det bl.a. en af de opgaver et webbureau gør for mig. De har desuden sendt mig statistikker på deres arbejde, så jeg kan se at de tiltag de har taget, rent faktisk har virket. Og ganske godt endda. For at komme med et eksempel, så ønskede jeg at min opskrift på dadelkugler med dadelpasta, kom til at ligge på første side i søgemaskiner.

Derfor fandt vi sammen frem til at nøgleordet skulle være ‘dadelkugler på dadelpasta’. Fordi webbureauet har gjort alt arbejdet bag søgefrasen, så har det gjort at min opskrift dukker op som en af de første, når folk søger på ‘dadelkugler lavet på dadelpasta’. Andre som måske har delt en lignende opskrift, men ikke har optimeret deres SEO, ryger derfor længere ned i ‘køen’. Sådan fungerer Google simpelthen bare.