Tip om afhentning af affald

Hej alle sammen! I dag skal vi tale om afhentning af affald med en virksomhed, som er ny. Jeg synes, at de er vildt seje i deres mission og derfor har jeg valgt at sætte fokus på dem i dag. Så har du lyst til at få hentet dit skrald? Så læs med. 
https://www.blivgladnu.dk/tip-om-afhentning-af-affald/

Hej alle sammen! I dag skal det handle om, hvordan du kan bestille en afhentning af affald. Det er en afhentning af alle mulige typer af affald, men også rydning af dødsbo, nedrivning af køkken eller badeværelse m.m. Så har du lyst til at få hentet dit skrald? Så læs med.

Tip om afhentning af affald

Har du lyst til at læse med i dag på bloggen, hvis det skal handle om afhentning af affald på en nem og enkel måde? Hvis ja, så er du kommet til din helt rigtig blogpost. Hos denne virksomhed får du altid den bedste service. De har lange åbningstider i alle hverdage, så de kan komme fordi dig og hente affald, når du er hjemme. De kan komme mandag til torsdag imellem 8:00 og 18:00, og så kan de komme ud til dig fredag imellem 8:00 og 17:00. Det er også muligt for dig, at aftale, at de henter noget, som er i din have eller udenfor dit hus på en anden måde. Dette taler du bare med dem om, når du kontakter dem. De kan regne med, at de ved hvad de laver. De har nemlig over 9 års erfaring på området og igennem den tid, har de udført tæt på 1.500 opgaver hos kunder, som alle har været yderst tilfredse. Men hvordan er deres hensyn til miljøet? Dette skal du slet ikke være nervøs for. Det er nemlig sådan, at når de har udført afhentning af affald, så kører de det til den nærmeste genbrugsstation og får det læsset af de rigtige steder, så det kan blive behandlet korrekt.

Afhentning i hele Danmark

Denne service af afhentning af affald er et af de billigste firmaer i Danmark. De afhenter affald i København og på Sjælland, Fyn og Trekantsområdet. Det vil sige, at du kan få afhentet affald over hele landet. Som jeg fortale før, så kan du faktisk stille dit affald ud på gaden og dermed få op til 20 procent i rabat på din afhentning. Det er da værd at tage med. Du kan læse mere om priser og tilbud inde på deres hjemmeside, som jeg har linket til længere oppe i denne artikel. Du kan også låne en container, som du kan fylde op og så få en afhentning. Du kan faktisk også skrive til dem på deres online bookingsystem, så kommer de med deres tilbud inden for to timer.

Det er bare med at komme igang. Læs mere her.