Fedtsugning hals? Noget du overvejer?

fedtsugning hals
https://www.blivgladnu.dk/fedtsugning-hals-noget-du-overvejer/

Når jeg siger fedtsugning hals, er det så noget du har tænkt på? Muligvis ikke. Det kommer nok helt an på, om du har været utilfreds med din hals og kæbelinje. Her i indlægget kan du dog læse meget mere om en sådan operation, og hvorfor nogle har større tendens end andre, til at fedtet samler sig på halsen.

Hvor er dine fedtceller mest problematiske?

Alle mennesker har fedtceller, men det er meget individuelt hvor mange vi har og hvor de fleste sætter sig. Det bestemmes i puberteten. Det er som regel når kroppen begynder at få ‘former’ og ‘ændre’/udvikle sig, at det ses hvor på kroppen man har flest fedtceller.

Du kender måske nok til at være pære- eller æbleformet. Mens nogle har tendens til at fedtet primært sætter sig på hofter, lår og bagdel, så har andre tendens til at det især sætter sig på mave, ryg og hals.

Din krop afslører altså bl.a. på den måde hvor du har flest fedtceller. Det er altså ikke noget vi selv kan bestemme. Ofte er det arvebetinget. Har du lettere tendens til fedt på halsen, kan det altså skyldes at mange af dine fedtceller er placeret der.

fedtsugning hals

Operationen: Fedtsugning hals

Der vil altid være en konsultation forud for din fedtsugning. På den måde kan du få den bedste vejledning og klarhed omkring hvad operationen indebærer, hvordan du heler og andre spørgsmål du ellers måtte have. Ved en konsultation forpligter man sig ikke til noget. Du får blot den nødvendige info. Derfor kan det også være en god ide at have en nær/familiemedlem med sig.

Konsultation hjælper dig med at blive sat rigtig godt ind i hele processen. Du kan få svar på alle de spørgsmål du måtte have, så du kan føle dig i helt trygge hænder under selve operationen. Det er ikke alle som blot kan få en fedtsugning. Derfor vurderes du bl.a.på din huds kvalitet og dit tungebens placering, inden der tages stilling til en fedtsugning af hals og kæbelinje.

Påvirker fedtet på din hals dit selvværd?

Når man er utilfreds med noget ved sit udseende, kan det meget hurtigt påvirke selvværdet og selvtilliden. Vi prøver oftest at skjule de dele af vores kroppe, som vi ikke er glade for. Er det noget der påvirker dig i en voldsom grad, er det derfor værd at overveje fedtsugning. Her er det netop godt at starte med en konsultation, så du kan få mere klarhed omkring, om det er noget for dig. Her kan du også få at vide om du ahr nok fedtceller i hals området, til at få foretaget en fedtsugning af hals.