Professionel fedtsugning af hals

Fedtsugning af hals er simpelt
https://www.blivgladnu.dk/professionel-fedtsugning-af-hals/

Der er mange danskere og især kvinder, som får foretaget fedtsugninger i Danmark. Det er efterhånden blevet en populær plastikoperation, som bliver efterspurgt i hele verden. Det har dog ikke altid været på denne måde, men det kommer vel af det store pres fra vores samfund? Presset fra samfundet får os til at udføre fedtsugning af hals og andre kropsdele samt andre plastikoperationer.

Hvad er en fedtsugning?

I dag er fedtsugning et af de mest hyppige operationer, som bliver foretaget. Oftest kombineres denne operation med andre kosmetiske operationer. Inden man beslutter sig for at få foretaget en fedtsugning er det utroligt vigtigt at læse mere om det, da det ikke er alle, som er egnede til at få udført dette plastikkirurgiske indgreb. Fedtsugning er en behandling, hvor plastikkirurgen fjerner lokale fedtdepoter på udvalgte områder under huden. Det er ikke en erstatning for at slanke sig generelt, da en fedtsugning kun fjerner underhudsfedt og ikke fedt, som ligger inden for musklerne eller inde mellem tarmene.

Proces: Fedtsugning af hals

Efter konsultation med plastikkirurg, vil I sammen aftale en dato for fedtsugning af hals. Denne form for kosmetisk indgreb foretages typisk i lokalbedøvelse. En halv time før operationen får du smertestillende medicin samt medicin mod hævelse. Gennem små snit på en halv centimeter foran hvert øre og under hagen, føres en kanyle ind og fjerner de overskydende fedtceller. Dette vil resultere i en mere markeret kæbelinje. Herefter bliver de små sår lukket med et enkelt sting hvert sted. Du vil få en komprimerende bandage om hovedet, som vil være god at have på i ny og næ og op til en uge, hvis du oplever smerter. Dog kan du allerede tage bandagen af i et par timer dagen efter. Trådene fra operationen vil blive fjernet efter omkring en uge og hævelsen og de blå mærker vil forsvinde efter ca. 10 dage. Kunne du tænke dig at læse mere om fedtsugninger, så klik her.

Pres fra samfundet

Selvom vi ikke taler om det i daglig tale, er der overraskende mange mennekser, som føler et pres fra samfundet. Dette pres handler om skønhed og udseende. Med den voksende interesse inden for sociale medier, har samfundet ændret sig. Negativt kropssyn er en stigende tendens blandt unge piger og kvinder. Derfor er der også mange flere kvinder, som har tendens til at få foretaget plastikkirurgi, som ændrer deres kroppe for altid. Vi bør tale åbent omkring dette emne, hvis vi vil redde den kommende generation fra plastik og indgreb.

Liggende sygetransport har mange fordele, hvis man vælger at benytte sig af det. Læs mere her.