Find den rigtig målgruppe til din markedsføring på Facebook

https://www.blivgladnu.dk/find-den-rigtig-maalgruppe-til-din-markedsfoering-paa-facebook/

Hej bloggen! I dag skal vi tale om online markedsføring på Facebook. Vi er der nok allesammen, men hvordan laver man succesful markedsføring på platformen? Det er det, som jeg vil tale om i dag her på bloggen, så læs med og bliv klogere på emnet!

Markedsføring på Facebook – du kan få hjælp til det

I dag skal vi som sagt tale om markedsføring på Facebook. Det er noget, som jeg har undersøgt meget, fordi jeg har en virksomhed selv, og er super interesseret i, at markedsføre mig selv rigtigt på de sociale medie platforme. Facebook er jo en virkelig populær platform, og det skal da udnyttes! Hvis dine potentielle nye kunder er derinde, så skal du da have fat i dem. Jeg sælger børnetøj, men det er altså helt lige meget, hvilken branche du er i. Det er super vigtigt, at I har styr på jeres målgruppe samt hvordan I fanger dem. Jeg synes selv, at det går mega godt med markedsføring på Facebook, og derfor er det noget, som nu er en del af mit månedlige budget for butikken. Jeg har også en hjemmeside til butikken, og derinde har jeg virkelig solgt meget til nye kunder, som opdagede mig igennem Facebook. Det synes jeg er mega fedt, for så kan man pludselig se frugten af sit arbejde og de penge, som man har smidt i Facebook-puljen.

Mine reklamer på internettet

Jeg har virkelig overvejet, hvad jeg putter på Facebook som markedsføring, fordi det skal være iøjenfaldende og lækkert. Det skal samtidig være noget, som folk har lyst til at klikke på. De kommer direkte ind på produktet på min hjemmeside, når de klikker på reklamen på Facebook. Noget jeg altid sikrer mig er, at jeg har styr på min målgruppe, så jeg kan sætte alder, demografi, køn osv. helt rigtigt. Jeg sikrer mig også, at jeg har noget flot kreativt indhold – om det er video eller billede, det er lidt forskelligt. Derefter skriver jeg en iøjenfaldende og kreativ tekst, som fanger folk, men som ikke er aaaalt for sælgende. Det er vigtigt for mig, men det kan jo være anderledes for dig. Jeg har markedsføring kørende hver eneste måned, og det har som sagt gjort en del for mit online salg, så jeg vil klart anbefale at prøve det.

Du kan også læse meget mere om web lige her på bloggen. Jeg håber, at I får en dejlig dag derude.