Impotens er ikke sjovt, men desværre ret almindeligt for mænd

oplever du impotens
https://www.blivgladnu.dk/impotens-er-ikke-sjovt-men-desvaerre-ret-almindeligt-for-maend/

Hej alle sammen! I dag skal vi tale om impotens. Måske ikke det sjoveste emne, men dog noget, som rigtig mange mænd døjer med. Ikke noget de nødvendigvis siger højt, men der er rigtig mange, som har prøvet det og lever med, at de skal gøre forskellige ting for at undgå det.

Impotens er ikke fedt

Det er altså ikke fedt at opleve impotens. Det er dog meget almindeligt, at man kan opleve dette. Især når mand som mand kommer lidt op i 50’erne. Men hvad skyldes det? Der er rigtig mange forskellige grunde til, at man kan opleve impotens. Dette skal vi tale om i dag. Jeg vil komme ind på de forskellige ting, som din impotens kan skyldes, samt hvad du så kan gøre ved det. Første grund kan være fordi, at du har svage bækkenbundsmuskler. Dem kan du faktisk træne, selvom der ikke er mange af os, der ved, hvordan det gøres. Dette kan du med fordel google, så du kan komme igang med at træne dem og blive stærkere i denne muskel. Det kan være, at det viser sig, at være problemet. Hvis det ikke er, så kan det næste være, at du har for hyppige udløsninger? Har du sex ofte? Ender det altid med udløsning? Så kan det være at du og din partner skal tænke anderledes, når I har sex. Kan I have forspil i nogle dage før du får udløsning, så energien kan få lov til at bygge sig op i din krop? Dette er en måde, hvorpå du kan skabe mere kraft og dermed få en vellykket rejsning.

Hvad kan det ellers skyldes?

Ud over de to problemer, som jeg var inde på ovenfor, så kan det være, at dit testosteron-niveau er faldet. Dette er noget, som du kan få testet ved lægen. Der er mange ting du kan gøre for at styrke det, og det indebærer blandt andet at spise sundt, dyrke moderat motion og sove ordentligt. Er du begyndt at tage noget nyt medicin indenfor den sidste rum tid? Forskellige former for medicin kan nemlig også have en effekt og fremstamme impotens. Det kan være medicin som antidepressions medicin, blodtryksdæmpende medicin, hjertemedicin og vanddrivende medicin. Dette er noget, som du bør tale med din læge om. Du skal bestemt ikke stoppe med at tage medicinen, men du kan tale med din læge omkring den, og måske kan du skifte medicin.

Læs mere her.