Konferencecenter i Jylland midt i den skønne natur

konferencecenter i Jylland midt i naturen
https://www.blivgladnu.dk/konferencecenter-i-jylland-midt-i-den-skoenne-natur/

Skal I holde møde eller konference i sommeren? Hvorfor så ikke holde den på Propellens konferencecenter i Jylland midt i naturskønne omgivelser? Dér har I både ro til fordybelse og en skøn natur omkring jer, hvor I kan nyde pauserne og klare hovederne. Sommerens varme kan hurtigt få enhver til at længes ud. Med kort vej til frisk luft er Propellen derfor det perfekte valg, når energien og inspirationen skal holdes oppe.

Har du hørt om Hotel Propellen?

Midt i den jyske hede – og alligevel tæt på lufthavn og transportmuligheder – ligger et konferencecenter i Jylland. Navnet er Hotel Propellen, og det er ikke bare et konferencehotel, men råder også over mødelokaler, kursuslokaler og lignende. Det huser både feriegæster og forretningsrejsende og er altså et oplagt valg uanset, om du har sjov eller seriøse planer i tankerne. Med sin placering i Billund er konferencecenteret også særligt attraktivt for udenlandske gæster, der rejser med fly.

Konferencecenter i Jylland følger med tiden

Hotel Propellen er på mange måder et mix mellem nyt og gammelt, mellem teknologi og natur og mellem dansk hygge og internationale møder. Selvom konferencecenteret ligger på den jyske hede, er det på ingen måde groet fast i forældede traditioner. Faciliteterne er moderne, og som konferencegæst har du mulighed for at benytte både AV-udstyr, printere og trådløst internet. Og skulle du få brug for hjælp med teknikken? Så står personalet klar i konferenceafdelingen.

Fleksible lokaler i alle størrelser

Lille møde eller stor konference? Uanset omfanget af dit arrangement kan du næsten være sikker på, at Propellens konferencecenter i Jylland har lokalerne til det. Du kan fx benytte et af de 14 mødelokaler eller booke den store konferenceafdeling, der har plads til 150 gæster. Desuden kan alle lokaler indrettes, så de passer perfekt til dine behov. Propellen er dermed ikke kun det rette valg, hvis du søger ro til fordybelse, men især også, hvis du søger et fleksibelt konferencecenter, der sætter dine behov først.

Prøv deres lækre forplejning

I sommervarmen kan alle blive døsige. Derfor er det vigtigt med en forplejning, der kvikker deltagerne op. På Hotel Propellen serverer de flere forskellige typer forplejning, herunder ”Det sunde valg”, der er en oplagt kandidat, hvis I har brug for et energiboost. I kan dog selv vælge præcis den pakke, der passer bedst til jeres arrangement – kort eller langt. Vil du læse mere om, hvad Propellens konferencecenter i Jylland tilbyder? Så besøg hjemmesiden.