Liggende sygetransport – ikke ambulance

Få hjælp med liggende sygetransport
https://www.blivgladnu.dk/liggende-sygetransport-ikke-ambulance/

Hvis man går igennem en sygdomsperiode, så er det utrolig vigtigt at der altid er mulighed for at komme på hospitalet eller til lægen. Selvom de fleste af ens venner og familiemedlemmer i høj grad ønsker at hjælp og bidrage i den hårde periode, så er der en masse ting som arbejde, børn og studier, som kan komme i vejen. Dermed er det altid rart at have en fast løsning til sygetransport, når der ikke er mulighed eller brug for at ringe til en ambulance. Liggende sygetransport adskiller sig fra den almene danske ambulance, da den transporterer patienter der ikke har behov for akut behandling. Dermed giver det den sygdomsramte og vedkommendes pårørende, en pålidelig måde at komme fra A til B. Læs med her i artiklen og find ud af præcis hvad liggende sygetransport er og hvornår du kan bruge det!

Liggende sygetransport til sygdomsramte

Hvis man har en sygdomsperiode, hvor man mere hyppigt skal til lægetjek eller på hospitalet, så er det altid rart at have en nem og pålidelig transportløsning. Dette gør nemlig, at man ikke behøver at tænke på småting, oveni forløbet. Hvis man vælger at benytte sig af liggende sygetransport, har man en masse fordele. Man kan blandt andet få transport til følgende steder:

  • Sygehuse
  • Privatklinikker
  • Speciallæger
  • Kiropraktorer
  • Fysioterapeuter

Hvad er forskellen mellem tjenesten og en Ambulance

Når man kigger på den almene danske ambulance og sammenligner den med liggende sygetransport er der en hovedforskel. Denne form for transport er nemlig ikke ment til akutte patienter, hvilket også betyder at de apparater som man har med ombord på en normal ambulance, er unødvendige. Det skal dermed understreges, at selvom man benytter sig af tjenesten, så skal man under alle omstændigheder ringe til en ambulance, hvis situationen den er akut. Derudover, er der selvfølgelig stadig profesionelle redere med ombord på køretøjet. Dette er med til at sikre, at hvis en uventet situation nu skulle opstå, så vil patienten være i sikre hænder. Dermed kan både patienten og de pårørende føle sig godt tilpas med tjenesten. Hvis du ønsker at lære mere om liggende sygetransport, bør du nok besøge DK Ambulancetjenestes hjemmeside

 

Det kan være hårdt at stå op hver eneste morgen får at smøre madpakke. Derudover skal man købe ind og modtage brok fra ungerne, fordi den aldrig lever op til forventningerne. Heldigvis har skolemad en nem platform, hvor du kan bestille mad til dine børn. Læs med på linket.