Skolemad er en nem platform

Skolemad er en nem platform for dig
https://www.blivgladnu.dk/skolemad-er-en-nem-platform/

I dag på bloggen skal det handle om et godt tip til en super nem platform, som hedder Skolemad. Dette er en portal for dig, som holder styr på levering af mad eller som får leveret mad. Hvad end det er på en skole, ældrepleje, eller til firmaer, så læs med.

Skolemad er en nem platform for dig

Inde på Skolemad, kan du oprette en profil, som holder styr på alle dine kunder, dine leveringstider, samt giver dig besked om indbetaling af forskellige regninger, hvornår hvilke ting skal leveres og hvor, hvis nogen aflyser og så videre. Det er altså en virkelig smart platform. Alt du skal gøre er at operette en profil med din selvvalgte navn og kodeord, og herefter har du adgang. Du får fuld adgang via din computer, mobil og sms. Betalingen foregår super smart, fordi  du kan indbetale penge på kontoen med de fleste betalingskort, indbetalingskort, netbank, BetalingsService, eller kontant eller benytte automatisk optankning med betalingskort eller BetalingsService. Det giver et hurtigt overblik over dine konti, og hvis du får Skolemad til at gøre det automatisk, så er der en ting mindre, som du skal tænke på i din travle hverdag.

Benyttes over hele landet

Skolemad benyttes af 400 skole, institutioner, og firmaer landet over. Herudover af 10 skolekøkkener, og over 40 andre køkkener. Som leverandør kan du få din egen hjemmeside i systemet, med eget domæne (den webadresse, som du vælger) egne billeder, tekster, farver og layout – og du kan også selv frit redigere det hele. Skolemad har en utrolig god service, da du kan få hurtig hjælp døgnet rundt på telefon, mail, chat, Skype og sms, skulle du have nogle spørgsmål. Hvad end det måtte være, så står Skolemad klar med god service. Dette system opdateres hele tiden, så de er vilde med, når kunder har forskellige foreslag til, hvordan de kan blive bedre. Der kan derfor kun blive en success at være en del af deres platform. Men der er mere! Det er også nemt at holde styr på lagerstyring på styklisteniveau, du kan oprette tilbud, tilskuds- og rabatordninger, og du kan administrere kundernes oplysninger, samt tracke hvornår du er på eller hvilke vare, der er mest efterspurgt på din hjemmeside. Du kan også oprette nyhedsbrev, som kan blive sendt ud automatisk, når du har lyst. Hver uge, hver anden uge, måske bare én gang om ugen. Det er nemt og bekvemt. Du kan læse mere her hvorfor skolemad er vigtigt for dine børns evner.