Så let er det at komme i gang med ølbrygning

ølbrygning
https://www.blivgladnu.dk/saa-let-er-det-at-komme-i-gang-med-oelbrygning/

Hvem nyder ikke en iskold øl i haven på en varm sensommerdag? Så prøv at forestil dig følelsen af at drikke en iskold og hjemmebrygget øl med dit helt personlige touch. Det er er en helt særlig form for tilfredshed – og det kan du også opleve. Ølbrygning er nemlig ret lige til. Du skal bare have fingrene i det rette udstyr og de rigtige ingredienser. Det kan Brygforretningen heldigvis hjælpe dig med.

Ølbrygning er også en hobby

Nogle bager, andre spiller badminton og så er der dem, der brygger øl. Ølbrygning er nok ikke det første du tænker på, når du hører ordet ”hobby”, men det er faktisk en fritidsinteresse, som bliver mere og mere udbredt. Det er faktisk ikke så mærkeligt. Ølbrygning kan nemlig laves let eller avanceret alt efter ens niveau, og så behøver det ikke kræve det store udstyr. Det er de færreste, der har plads til et bryggeri af den helt store slags, men du skal jo ikke være nogen Carlsberg. Med den ølproduktion, du skal lave, er udstyret af helt andre proportioner, så det kan sagtens være i en almindelig husholdning. Det er jo trods alt bare hobby-dimensioner.

Hos Brygforretningen er ølbrygning for alle

Ny eller gammel ølentusiast? Det gør ingen forskel. Brygforretningen er et paradis for alle, der leder efter udstyr til ølbrygning. De har alt lige fra begynder-ølsæt til 200 L gærtanke af rustfrit stål, fadølsanlæg og temperaturstyring. Uanset om du leder efter dit første sæt eller nyt udstyr til samlingen, så er Brygforretningen altså det helt rette sted at gå hen.  Desuden forhandler de ikke kun udstyr til at lave øllet i. De har også et stort udvalg af ingredienser. Det gælder selvfølgelig basisingredienserne malt, humle og ølgær. Men de har også en del krydderier og søde smagstilsætninger, som kan pifte dit øl op.

Gratis opskrifter på Brygforretningens hjemmeside

Med Brygforretningens ølsæt er det nemt at gå i gang. Så skal du nemlig bare tilsætte vand. Men vil du gerne udfordres lidt, kan du benytte en af de mange opskrifter på Brygforretningens hjemmeside. De har fx opskrifter på Belgisk Amber, Nøddebrun Klosterøl, Københavner Porter og meget mere. Er du helt ny ølbrygger, er det dog en god idé at starte med ølsættet først eller tage på kursus hos Brygforretningen. På den måde er du sikker på at få metoden ind under huden, og så bliver det meget sjovere!

Læs mere om Brygforretningen og deres udstyr her.