Eva Persson blogger om virkeligheden

Læs mere om eva persson
https://www.blivgladnu.dk/eva-persson-blogger-om-virkeligheden/

Hvis man er en af dem der læser blogs, kommer det ikke bag på en at der er mange som fokusere på livsstil, mode og mad. Dette er alt sammen meget fint, men i virkeligheden berøre disse blogs ikke emner som man støder på i hverdagen. Disse blogs konfrontere heller ikke de virkelige beslutninger og situationer man støder på i sit liv. Eva Persson er derfor med til at give et friskt pust og et mere repræsentativt billede af hvad det vil sige at være karrierekvinde og mor til små børn. Dette kræver nemlig at man som kvinde skal kunne prioritere ordenligt, hele tiden, hvilket er meget hårdt. Følg med i artiklen og lær Eva Persson en smule bedre at kende, inden du bevæger dig ind i hendes univers.

Eva Persson – Prioriter ordenligt i din hverdag!

Eva Persson går meget op i at prioritere de rigtige ting i hverdagen. Dette gør hun for at få selve hverdagen til at hænge sammen, når hun skal jonglere livet som karrierekvinde, som også skal have tid til sine små børn. Det kræver nemlig en hel del prioritering og fravalg for at få det hele til at køre, selv uden ret meget søvn hver nat.

Hvem er eva Persson egentlig ?

Eva Persson er selvstændig advokat og mor til to små børn. Hendes blog henvender sig hovedsageligt til kvinder, da hun beretter om sit eget liv og de oplevelser og udfordringer hun møder i hverdagen. Men det kan derimod også være en stor fordel for mænd at læse med på bloggen. Den giver nemlig et godt fif hist og her til hvordan man skal prioritere i sin hverdag – hvilket ikke blot er rettet mod kvinder. Herudover kan man som mand, få et større indblik i hvad det vil sige for kvinder at tackle livet som karrieremor. Dette kan fx. være givende når du skal forstå din partner.

Hvad skrives der på bloggen?

På bloggen skrives der kort og godt om de ting Eva Persson støder på i hverdagen. Når man skal få det hele til at køre rundt, vil man uden tvivl støde på en række forhindringer. Selve bloggen er til for at hjælpe dig med at komme igennem alle disse.

 

Det kan være svært at vælge den helt rigtige frokostordning i København. Hvis du følger linket, vil du få meget mere hjælp til hvordan du vælger den helt rigtige virksomhed, til at stå for din frokostordning.