Sund skolemad er vigtigt for dine børns evner

Sund skolemad er vigtigt for dine børns evner
https://www.blivgladnu.dk/sund-skolemad-er-vigtigt-for-dine-boerns-evner/

Vi ved alle, at det er vigtigt, at vores børn spiser morgenmad, så de kan lære noget i skolen. Lige så vigtigt er det for dem, at de får en næringsrig frokost. Det er her Skolemad kommer ind i billedet. Læs med i denne blogpost, og lær hvordan dit barn kan få sund frokost hver dag. 

Skolemad er vigtigt for dit barns læring

Hvis dit barn skal kunne koncentrere sig hele dagen i skolen og tilmed huske hvad han/hun har lært, så er maden en kæmpe faktor. Det er vigtigt, at du serverer næringsrig morgenmad, samt giver lidt frugt og grønt med til frikvarteret. Det er også vigtigt, at du smørre en spændende, men sund madpakke til frokost og at der er nok til at holde dit barn kørende indtil det har fri om eftermiddagen. Det er her, at Skolemad er super smart. Det er simpelthen en madordning, for dit barns skole. Forældrene i hver klasse kan bestemme sig for, om de vil indgå i skolemadsprogrammet med deres barn. Ikke hele klassen behøver at være med, men det er super nemt at lave det til en ordning for hele klassen.

Hvorfor er det så nemt?

Skolemad har en super brugervenlig hjemmeside, og deres ordning foregår således, at man får et login og derfra bestiller sin mad. Forældrene kan altså lave en ordning, hvor de hver især skiftes til at bestille mad til børnene, så en forælder bestiller i januar, næste forælder i februar og så videre. Forældrene behøver dog ikke gøre det sammen. De kan også hver især bestille til deres eget barn, hvis de ønsker dette. På Skolemads Mad Net, som det hedder, kan man oplyse om allergier samt om ens barn ikke kan lide tomater eller lignende. Det gør din hverdag super nem, fordi du nu kan glemme alt om at stå i køkkenet og lave sure leverpostejsmadder til madpakken, som alligevel ikke bliver spist. Dit barn får spændende mad hver dag, og det er sundt og nærende. Skolemad gør også meget ud af, at lære børnene om maden og der er derfor altid beskrivelser med frokosten, som de får. Enten kan børnene selv læse det, eller også kan læren gennemgå det med klassen. I denne brochure bliver børnene fortalt for eksempel hvordan guleroden har vokset, hvor den kommer fra, og hvordan man gror en gulerod. Dette skubber også til deres viden og interesse omkring råvarer.

Læs også om populær firmafrokost her.