Vi fik betonfliser både i indkørslen og på terrassen

betonfliser
https://www.blivgladnu.dk/vi-fik-betonfliser-baade-i-indkoerslen-og-paa-terrassen/

Hvis du overvejer hvilke fliser du skal have lagt på dine udendørs arealer, så overvej betonfliser en gang. Det endte vi med at efter at have besøgt et hav af hjemmesider og flise firmaer.

Betonfliser er den holdbare løsning

I vores søgen på fliser til indkørslen og terrassen, havde vi kig på mange forskellige former for fliser. Det er jo både størrelse, form, holdbarhed, vedligeholdelse og layout man kigger på. Passer de ind til resten af vores have og grund? Kræver de meget vedligeholdelse i form af spuling og ukrudt fjernelse? Er der garanti på de holder i mange år? osv. Alle disse spørgsmål var vi nødt til at stille os selv, og svaret blev altså betonfliser. Det viste sig i hvert fald at være den løsning som kunne opfylde vores ønsker og behov.

Nu er det jo ikke sådan at der kun findes én slags betonefliser. Der er heldigvis mange slags at vælge imellem, når først du når der til. Vi fandt faktisk et beton firma som selv producerer betonfliser, og fik skræddersyet en løsning som passede til os. Vi er altså endt med betonfliser både i indkørslen og på terrassen, men ikke de samme slags. Dem i indkørslen er større og måske nok mere praktiske at se på. De er lagt meget traditionelt, hvor vores fliser på terrassen er lagt med forskellige farver. Mest gråt stadigvæk, men med brud at gule og røde fliser formet i cirkler.

Brugte sommeren på udendørs projektet

Vi har godt nok brugt en del tid på at undersøge hvad vi gerne ville have. Måske mest fordi vi ikke havde den store viden omkring fliser. Man har selvfølgelig ideer om hvordan det gerne må se ud, men vi vidste ikke noget om hvilke slags fliser der egnede sig bedst til hvad. Det var desuden også en stor hjælp da, Farum Beton, som var det firma vi brugte, viste os diverse tegninger og billeder af forskelligt flisearbejde. Én ting at at se billeder af forskellige betonfliser, noget andet er at se dem med borde, stole, planter, en grill osv sat sammen på dem.

De hjælper ligesom med at visualisere hvordan fliserne vil se ud hjemme hos os. Der var faktisk et par firmaer der havde muligheden for at lægge vores egne ideer ind i et 3D program, så vi på den måde kunne få et ret realistisk billede af hvordan det ville se ud hjemme på vores terrasse hvis vi gjorde sådan og sådan med de forskellige betonfliser.