Køb et stempel med dit eget logo eller selvvalgte tekst

stempel
https://www.blivgladnu.dk/koeb-et-stempel-med-dit-eget-logo-eller-selvvalgte-tekst/

Skal du bruge et stempel til din virksomhed, et event eller andet, så klik ind forbi stempelfabrik.dk. De laver stempler som passer til dine behov, hvad enten det skal være standard eller de mere personlige af slagsen.

Sæt et professionelt præg med et stempel

Der er helt sikkert noget professionelt over at have sit eget stempel. Det er en ganske god ting at have hvis du har en virksomhed. Stempler er en form for dokumentation som er ideelle at sætte sidst i breve eller andre dokumenter som sendes ud af virksomheden. De kan også bruges til at sætte et personligt præg på breve, eller til at sætte din underskrift. Som selvstændig er et sådant stempel en fin signatur ting at have.

Mange virksomheder bruger stadig stempel på deres computerskrevne dokumenter, for at give det noget personligt men også noget der gør dokumentet validt og særegent. Flere større social media influencers er faktisk begyndt at bruge stempel når de sender håndskrevne takkekort ud til de samarbejdspartnere der har været gennem årets løb. Det er en rigtig fin og personlig måde at gøre det på. Og så er det noget du helt sikkert bliver husket for.

Få sjove stempler til dit næste event

Du kan som sagt få standard stempler som ’HASTER’, ’GODKENDT’, ‘FORTROLIGT’  eller med dit firmas navn og adresse. Dog kan du også få de mere personlige stempler. Det behøver ikke kun være til professionelt brug. Du kan få lavet særlige stempler til bestemte events. Synes du f.eks. det kunne være sjovt at have som en del af et projekt til en bryllups fest, så kan du få lavet et stempel der passer til dem. F.eks. med brudeparrets navne og vielses dato på. Sådan et stempel kan også bruges til gave, som en sjov gimmick.

Det vil med stor sandsynlighed falde i god jord hvor det havner. Det kan være en lille sød, drilsk eller overraskende tekst på. Det er også en god gave til folk som lige har startet eget firma. Og det bedste af det hele er, at de ikke behøver koste dig en formue. Et stempel er ikke så dyrt igen. Så hop ind og find ud af hvilket stempel du godt kunne tænke dig, eller hvilket et du skal give i gave. Du kan bestille farve- og stempelpuder sammen med din stempelmaskine, så du har forskellige at vælge imellem.