https://www.blivgladnu.dk/morgenfest-for-voksne-start-en-kedelig-onsdag-med-kaffe-og-rave-midt-i-kobenhavn/

Morgenfest for voksne: Start en kedelig onsdag morgen med kaffe og rave midt i København

Hvis morgenkaffens effekt er dampet af med årene, kan du overveje en spændende, lettere alternativ tendens, som med garanti sørger for, at du kommer helt op på dupperne inden en lang arbejdsdag: En sober morgenfest med stærk kaffe, croissanter og musik fra prominente DJ’s på adresser midt i København.

Renegade Runners sørger nogle gange om året for, at du kan starte en ellers helt normal onsdag med en solid morgenfest sammen med hundredvis af andre morgenfriske københavnere– og succesen vokser ganske imponerende for hver gang. Morgenfesten er bestemt kommet for at blive.

 

Rise and Shine

For en lille måneds tid siden blev det tredje Rise and Shine-event afholdt på Søpavillionen i København, og for flere hundrede morgenfriske københavnere betød det, at en ellers normal onsdag startede med høj festmusik og et fuldstændig proppet dansegulv klods op ad søerne København.

Morgenfesterne er ganske gratis, det eneste, der adskiller festerne fra typiske fester en sen nat på klubberne, er, at drinksene i baren er byttet ud med croissanter og stærk morgenkaffe, mens de stive typer erstattes af morgenfriske unge som ældre, der giver den gas inden dagen normalt ville begynde.

 

Stort i Berlin, London og New York

Idéen om at starte hverdage med en ædru morgenfest er ny i Danmark, men konceptet har allerede eksisteret i flere år i trendsættende byer som New York, London og Berlin.

Første gang konceptet så dagens lys herhjemme, var en tidlig onsdag morgen i november på Teater Grob på Nørrebrogade. Her blev morgenfesten så velbesøgt og vibrerende, at politiet måtte at rykke ud til teatret på grund af naboklager – siden hen har arrangørerne taget højde for morgensure mennesker og afviklet arrangementerne på festlokationer som Søpavillionen og KPH Volume.

 

Lidt for enhver smag

Til debuten på teatret tilbage i november stod de prominente DJ’s Rosa Lux og Ras Money (aka. Raske Penge) for morgenmusikken, og denne varierede lige fra Kim Larsen til House Of Pain. Siden hen har morgenfesterne fortsat holdt et imponerende højt musikmæssigt niveau, og eksempelvis var det den vældigt populære Djuna Barnes, der sørgede for en spændende setliste en frostfyldt morgen i februar på Vesterbro.

 

Hold øje med Rise and Shines Facebook-side, hvis du vil holde dig opdateret på, hvor og hvornår arrangementerne afholdes. Næste gang er onsdag den 12. august.

Leave a comment