Afhentning af affald: Overlad det til professionelle

afhentning af affald
https://www.blivgladnu.dk/afhentning-af-affald-overlad-det-til-professionelle/

Skal du tømme et hus, eller har du mindre oprydningsopgaver, hvor genbrugspladsen kalder? Så skal du vide, at du ikke selv behøver transportere dit affald. Skraldebilen tilbyder nemlig afhentning af affald i hele Danmark. På den måde kan du spare en hel masse tid – og benzin, samtidig med at du slipper for lange køer.

Undgå spildtid – effektiviser din oprydning!

Der er ingen grund til at trække oprydningen i langdrag – især ikke, når det unødvendigt. Det kan være drænende at få styr på kælderrummet, lagerrummet eller et helt hus. Derfor vil virksomheden, der går under navnet Skraldebilen, gerne være med til at effektivisere processen. Med deres tjeneste skal du kun finde ud af, hvad der skal ud, og hvad der skal blive i boligen. Så sørger Skraldebilen for at afhente det, der skal afhentes, transportere det til genbrugspladsen og sortere det. Dermed sparer du hele to steps i oprydningsprocessen, så du kan blive meget hurtigere færdig.

Kender du ikke Skraldebilen?

Skraldebilen er en relativt ny virksomhed, oprettet af erfarne folk. Den blev til i 2015 og er sidenhen vokset – både mht. størrelse, ressourcer og kundekreds. De har i skrivende stund en tilfredshedsprocent på hele 99 %, og det forstår man godt, når de kan afhente affald inden for kun 1-2 dage. Det er med andre ord en hurtig, effektiv og kundebevidst virksomhed, der står bag Skraldebilen. Og hvis ikke du er overbevist, kan du jo altid tage et kig på deres tidligere kunder. De har udført afhentning af affald for 7-Eleven, Wonderful Copenhagen og LokalBolig mfl.

Sådan foregår afhentning af affald med Skraldebilen

Det er rigtig nemt at indgå en aftale med Skraldebilen. Processen kan beskrives i fire enkle steps:

  1. Du ringer eller skriver til Skraldebilen og beskriver din opgave og dens omfang.
  2. Du får et uforpligtigende tilbud. Det sker omkring to timer efter modtagelse af din henvendelse.
  3. Hvis du accepterer tilbuddet, aftaler I nærmere mht. dato og tidspunkt.
  4. Skraldebilen kommer og afhenter affaldet på den aftale dag.

Hvilket affald henter Skraldebilen?

Men hvilken type affald henter Skraldebilen så? Kan du bestille dem til alt? Ja, sort set. Skraldebilen afhenter næsten alle typer affald, du kan tænke dig. Det gælder alt lige fra elektronikaffald til haveaffald, møbler, byggeaffald og storskrald.

Er du interesseret? Så besøg Skraldebilens hjemmeside, og læs mere. Dér kan du også se, hvilke andre services de tilbyder.