https://www.blivgladnu.dk/klaverstemmer-faar-dit-flygel-til-at-synge-rent-igen/

Klaverstemmer får dit flygel til at synge rent igen

Klaverstemmer får dit flygel til at synge rent igen

Hej alle sammen! I dag skal vi tale om en dygtig klaverstemmer: Phil Nice. Phil Nice foretager klaverstemninger i hele landet, men har base i Næstved. Læs med på bloggen i dag, hvor det skal handle om, hvordan du kan komme i kontakt med Phil Nice og få dit klaver eller flygel til at synge rent igen. 

En klaverstemmer kan redde dit klaver

Spiller du klaver? Hvis ja, så ved du hvor vigtigt det er, at klaveret bliver stemt en gang imellem, så det kan blive ved med at spille rent. Phil Nice, som er klaverstemmer, tager rundt i hele Danmark, fra sin base i Næstved for at stemme landet klavere og flygeler. Det er vigtig, at nøglerne på instrumentet bliver stemt, så de ikke bliver helt urene og klaveret slet ikke kan spille mere. Hvor ofte skal man have stemt sit klaver? Dit klaver skal faktisk stemmes hvert halve til hele år, for at forblive i en sund og musikalsk tilstand. Det er i øvrigt meget lettere at forudsige, hvor krævende stemningen bliver og prisen af stemningen, når instrumentet stemmes regelmæssigt. Der er forskellige stemninger hos Phil Nice, som jeg vil gennemgår nedenfor.

Hvad koster det så at få stemt klaver hos Phil Nice?

Det er forskellige, hvad det koster at få denne dygtige klaver stemmer ud, da det er helt forskelligt fra situation til situation, hvad der er brug for til stemningen. Inde på Phil Nice hjemmeside, kan du se mange forskellige “pakker”. Der er lige fra den helt korte stemning, som tager 1 time eller 2, og så er der den krævende stemning som kan tage fra 3 timer. Priserne varierer selvfølgelig efter hvor længe stemmeren skal bruge hos dig og dit klaver. Den normale flygel- eller klaverstemning koster 790 kr. Den er derudover inkl. tilstandstjek. En udvidet flygel- eller klaverstemning (også inkl. tilstandstjek) koster 1185 kr. Dette er for instrumenter som er ældre eller forsømte, og som virkelig skal kigges på, for at de kan komme til at spille igen. Du kan også bestille Phil Nice til at komme ud og lave et tilstandstjek og give dig rådgivning omkring dit instrument. Dette tager ca. 45 minutter og koster 320 kr. Endelig skal du lægge et rejsetillæg oveni prisen, hvis du bor over 50 km rejseafstand fra Næstved. Her tager Phil Nice 3 kr. per km. Jeg håber, at denne blogpost har givet dig en smule klarhed over, hvad Phil Nice koster samt hvad de kan gøre for dig og dit klaver.

Læs også mere på bloggen lige her.