Betonfliser! Her kan du få inspiration til haven

id på at finde inspiration til, hvad du skal lave af projekter i haven hertil sommer. Skal du måske lægge nu terrasse med betonfliser eller plante nye blomster?
https://www.blivgladnu.dk/betonfliser-her-kan-du-faa-inspiration-til-haven/

Hej alle sammen! Det er en super mærkelig tid, vi lever i. Men det er netop nu, at du kan bruge masser af tid på at finde inspiration til, hvad du skal lave af projekter i haven hertil sommer. Skal du måske lægge nu terrasse med betonfliser eller plante nye blomster?

Betonfliser kan være en del af dit haveprojekt hertil sommer

Som sagt skal det i dag handle om, hvad du kan lave imens COVID19 står på. I er forhåbentlig alle sammen hjemme, og arbejder måske hjemmefra i løbet af dagen, men keder jer ellers super meget om aftenen? Så har jeg en sjovt projekt til jer. Hvis du har en have, hvor du længe godt har kunne tænke dig at lave lidt om, så er det nu, at du skal bruge din tid på, at finde inspiration til dit projekt. Nu har du jo tiden. Måske kunne du tænke dig, at lægge en helt nu terrasse med nye betonfliser, eller en ny indkørsel måske? Eller skal du have et bålsted? Måske en masse nye planter rundt omkring i haven? Eller skal du have bygget et drivhus, så du kan begynde at gro dine egne tomater, agurker, chili osv? Dette drivhus kan blive super flot med betonfliser, et havesæt, så man kan nyde varmen derinde, en flot vandkande osv. osv.

Høj kvalitet med fabrik i Farum

Nu har jeg talt lidt om, hvad man kan lave i haven af projekter. Selvfølgelig kan man ikke gå igang lige nu, fordi man ikke kan tage i alle butikkerne og købe disse produkter, men man kan lave en plan, budget, og finde de produkter som man elsker. I Farum kan man for eksempel finde super flotte betonfliser, som er produceret på deres fabrik lige der i Farum. Denne fabrik har faktisk været “i live” igennem tre generationer, så de har styr på deres kram. De går super højt op i deres kvalitet, så ingen kunder nogensinde bliver skuffet over produktet. Betonfliser skal jo kunne ligge på jorden, blive gået på, løbet på, kørt på cykel på, sat møbler på, regnet på og stadig holde i mange år. Derudover laver de mange forskellige typer af fliser, så man kan få lige det look, som man ønsker. Deres fliser er meget naturlige i looket, så de kommer til at passe perfekt ind i din have.

God inspirationssøgning og projektplanlægning. Læs også mere om bolig på bloggen her!