Det rette konferencelokale er vigtigt for din konference

konferencelokale
https://www.blivgladnu.dk/det-rette-konferencelokale/

Som marketing ansvarlig i en større virksomhed, ved jeg hvor vigtigt det er med det helt rette konferencelokale, når du skal afholde konferencer. Jeg er nemlig, sammen med mit team, hvert år med til at planlægge, arrangere og eksekvere vores helt store konference.

Der kan være mange stressede momenter op til en konference, for alt skal jo helst gå glat. Jeg har efterhånden en del erfaring med disse konferencer, og derfor videregiver jeg her mine egne erfaringer og oplevelser. Forhåbentlig får du og dine konferencegæster en glad og god konference.

Find ud hvad dine kriterier er

En af de største faktorer som spiller ind, når du skal afholde konference, er konferencelokale. Tænk over hvor mange mennesker du vil have plads til. Skal der være plads til små workshops eller skal alle sidde i rækker og kigge op på et podie? Tænk over om du skal bruge et konferencelokale, som er udstyret med wifi, AV-udstyr og anden teknik.

Det er også ret essentielt at tænke logistik. Hvor kommer størstedelen af dine konference gæster fra? Måske det er smartest med et konferencelokale tæt på lufthavn eller togstation. Eller måske et sted i rolige naturfyldte omgivelser er at foretrække .

Hyr eventuelt et eventbureau

Det kan være en omfattende opgave at skulle stå for at planlægge og arrangere en konference. Specielt hvis I ikke har et helt team i virksomheden, til netop det formål. Derfor kan det være en god idé at hyre et eventbureau, som har arrangeret konferencer og andre events masser af gange før.

De har allerede kontakter til de forskellige led i branchen, og kender derfor også de steder, som har de bedste konferencelokale til dine behov. Lige så vel kender de til catering, overnatningsmuligheder og alle de andre ting der skal tænkes på ifm. en konference.

Mit eget favorit konferencelokale

Jeg har en favorit, som jeg selvfølgelig gerne vil dele med jer (bare I ikke booker jer ind på mine datoer ;)). Mine kriterier i forhold til et konferencelokale er netop at det skal lægge tæt på offentlig transport, dog uden forstyrrende elementer fra bylivet. Derfor er jeg blevet ret glad for Marketenderiet i Valby. Foruden at ligge afsindigt tæt på Valby station, så er det samtidig i en fin afstand fra lufthavnen.

Selvom det er ganske tæt på Københavns pulserende byliv, så ligger det i fredelige omgivelser med den hyggeligste gårdhave til pauserne. Desuden er deres konferencelokale stort og rummeligt, med højt til loftet og lækkert lysindfald. Marketenderiet er en sikker vinder for mig, når vi afholder konferencer, og de kender os efterhånden også så godt, at de ved hvilken menu vi bedst kan lide.

Leave a comment