Eventbureau København – Få professionel hjælp til planlægning af events

Firmaarrangement i København der virkelig spiller
https://www.blivgladnu.dk/eventbureau-kobenhavn-fa-professionel-hjaelp-til-planlaegning-af-events/

Konference, jubilæum, lancering eller firmafest? Planlægning af events og møder kan til tider være tidskrævende og overvældende. Et eventbureau kan levere færdigudviklede totalløsninger, hvor eventbureauet enten tager vare på hele processen, eller er jeres kreative samarbejdspartner i dele af planlægningen. På denne måde kan et eventbureau give jer en enestående oplevelse.

Et eventbureau som har mere end 10 års erfaring

Nordic Event er et eventbureau, som varetager alt fra udvikling af strategi samt den kreative proces til produktion, logistik, afvikling og evaluering. Med mere end 10 års erfaring med alle former for arrangementer og virksomheders sociale aktiviteter, består Nordic Events kunder alt fra mindre private sammenslutninger til store internationale koncerner.

Nordic Event går op i at skræddersy events, så det tiltaler lige netop jer og jeres deltagere. Kreativitet og fantasifuld tænkning er nøgleordene i idéprocessen og konceptudviklingen. Dog handler udviklingen af det perfekte event om meget mere. Det strategiske og logistiske arbejde med formulering af målsætning, effektfuld og strategisk planlægning samt organisering er et nødvendigt forarbejde. Nordic Event går op i de mindste detaljer og netop præcision og koordinering er i fokus hos eventbureauet.

Eventbureau København

Nordic Event er et centralt beliggende eventbureau med hovedkontor og egne konferencelokaler i Valby, København. Både kontor og konferencelokaler ligger i skønne og grønne omgivelser med gode parkeringsmuligheder. Offentlig transport er inden for kort rækkevidde, hvor der både går busser og toge samt hurtig transport til lufthavnen. Overnatningsmuligheder som blandt andet hotel og andre udlejningsmuligheder, er inden for kort rækkevidde fra eventbureauet.

Hvorfor vælge Nordic Event som jeres eventbureau?

Nordic Event er top professionelle i at levere enestående oplevelser som fænger og bevæger deltagerne. Eventbureauet går op i, at I føler jer i trygge hænder og derfor er de med jer fra start til slut for at sikre det mest optimale resultat. Så hvis jeres virksomhed er placeret i Købehavnsområdet, så er det oplagt at lade Nordic Event planlægge jeres næste møde eller event. Det er muligt at holde begivenheden i jeres egne lokaler, men også ude i eventbureauets fine konferencelokaler. Nordic Event glæder sig til at tage imod jer.

Hvad er en god konference for jer? Læs mere om konferencelokale og konferencer her.

Leave a comment