https://www.blivgladnu.dk/dickies-874-er-min-nyeste-addiction-inden-for-street-wear/

Dickies 874 er min nyeste addiction inden for street wear

dickies 874

Er du ligesom jeg, glad for street wear og sneakers? Så har du muligvis også fået øjnene op for Dickies 874. Jeg har egentlig kendt til dem nogle år, men har først for nyligt fundet en god forhandler af mærket i Danmark.

Jeg plejede at shoppe Dickies 874 i USA

Dickies er et amerikansk mærke, også var altså ind til for et par år siden heller særlig nemt at finde i Danmark. Jeg Kan huske at jeg fik min far til at købe en hoodie med hjem til mig, da han var i New York i forbindelse med arbejde, da jeg var 17 år. Det var ret sejt at have den. Specielt fordi jeg var en af de få der havde den på det tidspunkt. I hvert fald i det miljø jeg færdedes i på det tidspunkt. Som 19-årig var jeg selv i L.A. og skulle have noget med hjem fra Dickies 874. Det var jo ligesom ikke så nemt at få fat i i Danmark. Jo, hoodies og de gængse t-shirt kunne du godt få, men der var meget af det mere specielle du ikke kunne finde i Danmark.

Jeg kan huske jeg endte med at købe et par bukser, et bælte (som jeg stadig bruger) og et par caps. Jeg er lidt en sucker for caps, og når man så står inde i en kæmpe Dickies 874 butik i Californien, så kan det være svært at holde sig tilbage. Jeg kunne selvfølgelig ikke bare bruge uanede mængder af penge derinde, selvom jeg gerne ville. Så langt rækker SU og studiejob altså heller ikke. Jeg har egentlig altid været glad for tøj, og gået en del op i min stil, og at købe ting i USA som man ikke kunne få i Danmark, var bare lidt fedt. Specielt som tredje-g’er. I dag synes jeg stadig det kan være fedt, men jeg synes det er federe at der endelig er kommet en dansk web forhandler af Dickies 874.

Jeg online shopper meget mere nu

At kalde Dickies 874 for min nyeste addiction er måske lidt en overdrivelse, eftersom jeg har været ret glad for mærket i flere år. Dog tror jeg lige jeg blev lidt ekstra excited da jeg fandt ud af at mærket nu forhandles på en dansk webshop. Vi snakker en webshop som udelukkende forhandler Dickies 874. Ingen andre brands. Det er altså lidt stort. Det har også betydet lidt nye tilføjelser til min samling. Jeg shopper faktisk primært online nu, og gider sjældent bøvlet med at rende i butikker og lede efter en bestemt sneaker eller bluse. Online shopping er jo bare ret convenient – specielt når det i dag også er så nemt at returnere.