Drømmer du om skovrejsning på dit areal?

skovrejsning
https://www.blivgladnu.dk/droemmer-du-om-skovrejsning-paa-dit-areal/

Går du med drømmen om en skovrejsning på din ejendom? Så bliv hængende og læs indlægget her til ende. Det at rejse en skov er ikke noget vi ser hver dag i Danmark, og derfor er firmaerne som tilbyder dette også få.

Lad et firma stå for skovrejsning

Har du nogle hektar som du har gået og drømt om at bruge til noget? Med en skovrejsning, får du dit eget grønne areal fyldt med træer efter dit ønske. Ja, det bliver din egen private skov. Det er en ideel tilkobling til godser og større landsteder. Det kan også være du ønsker at rejse en skov til mere offentlige formål. F.eks. til adventure, svævebane, picnic sted eller jagt. Hvad end grunden er, så har du mulighederne liggende foran dig.

Hvis du kender lidt til skovrejsning, så kender du måske allerede til landskabskonsulent Søren Paludan. Han har haft mange projekter inden for skabelse af skov og have, og formår at gøre et stort projekt overskueligt og overkommeligt. Selvom du måske går med drømmene om at rejse en skov, så kan det være svært hvor man lige skal begynde. Hvilke tilladelser skal der søges og hvorfra? Hvordan skal skoven udformes, hvordan udnyttes areal bedst muligt, og hvad kommer sådan en omgang til at koste?

Dine drømme kan blive til virkelighed

Søren Paludan er specialiseret i skov- og have projekter og kan hjælpe dig med at udforme en plan for en skovrejsning. Her taler vi både ansøgning om diverse tilladelser, plan over tidsforløb og omkostninger samt tegninger over det færdige resultat. Han har et kreativt men samtidig rationelt syn på tingene. Det betyder at han formår at se muligheder frem for begrænsninger, men han er også realistisk omkring det. Som kunder bliver I taget med hele vejen gennem processen – det er nemlig vigtigt at I føler jer i gode hænder, og at det er jeres ønsker og drømme som bliver opfyldt.

Hvis du ikke synes du har et stort nok areal til en skovrejsning, så kontakt Søren til en uforpligtende snak. Han hjælper gerne med at se på hvad et areal kan bruges til. Måske skal du i stedet have udvidet gårdspladsen eller givet haven nyt udseende. Vi kender nok alle til det med at have drømme om hvordan noget skal se ud, men ikke vide hvordan vi skal gribe det an, og det er faktisk derfor Søren har sin business.