https://www.blivgladnu.dk/find-de-bedste-moedelokaler-i-billund/

Find de bedste mødelokaler i Billund

Mødelokaler, hotel og konference

Hvis du skal holde konference, kursus eller møde i Jylland, er det selvfølgelig vigtigt, at alle deltagerne har mulighed for let at komme frem og tilbage. Måske skal I samle medarbejdere eller kursister fra flere dele af landet til et arrangement over flere dage – og så kan der blive brug for en overnatning. Derfor er der mange fordele ved at holde jeres møde eller konference på et kombineret hotel og konferencecenter.

Mødelokaler på hotel og konferencecenter

Det kan ofte være svært at finde et godt møde- eller konferencelokale i Jylland, som kan tilbyde lidt mere end andre kursussteder. Hotel Propellen i Billund er et godt eksempel på et sted, som kombinerer hotel og konference. De har mange mødelokaler og konferencelokaler til ethvert behov. Propellen råder over 14 mødelokaler, og de kan imødekomme de fleste ønsker og behov!

Hotel og konference med forplejning

Til et godt møde hører god forplejning til. Alle lokaler er udstyret med al det nødvendige IT-udstyr, så der ikke mangler noget.  Der er rig mulighed for at bestille en lækker morgenmad, sund frokost, aftensmad og sunde snacks til kaffen. I vælger selv, om det skal være traditionel forplejning eller en lidt sundere version. Hotel Propellen i Billund har mødelokaler til enhver situation, og hvis jeres gæster skal overnatte, så råder hotellet over 94 dejlige værelser. Forkæl jeres mødedeltagere med adgang til indendørs swimmingpool, boblebade, sauna og fitnessrum, restaurant og bar.

Møde, konference eller kursus? Du vælger selv

Hotel Propellen har konferencekapacitet op til 200 deltagere, så der er rigelig med plads. Hvad enten I skal afhold møde, konference, kursus eller noget fjerde, så kan det 4-stjernet hotel hjælpe jer. I har bl.a. mulighed for at kombinere mødet med teambuilding eller en efterfølgende event. Propellen ligger kun et par kilometer fra Billund Lufthavn samt offentlig transport, så jeres udlandske gæster også kan være med.

Så Propellen har faktisk lidt det hele – I vælger selv, hvad I skal bruge.

Leave a comment