Flexleasing er for dig med de helt store bildrømme

flexleasing giver dig drømmebilen
https://www.blivgladnu.dk/flexleasing-bildromme/

Har du også store bildrømme? Det er rigtigt dyrt at anskaffe sig en bil i Danmark, for ikke at snakke om luksusbiler, der desværre er et sjældent syn på de danske veje. Hvis du ligesom så mange andre, længes efter en lækker bil at køre rundt i, så er flexleasing den rette løsning.

Hvad er flexleasing?

Med flexleasing kan du som helt almindelig privatperson også få adgang til de store, dyre biler. Flexleasing fungerer nemlig sådan, at du kun betaler for den periode, hvor du bruger bilen. I Danmark betaler man registreringsafgift for at kunne køre i en bil, og den er ofte rigtig høj. Når du flexleaser, deler du dog registreringsafgiften op, så du ikke binder dig til et ligeså stort beløb. I praksis vil du derfor spare penge, fordi registreringsafgiften falder over tid.

Her er flexleasing reglerne

Inden du kaster dig ud i flexleasing, er der nogle ting, du skal være opmærksom på. Privatpersoner må nemlig ikke eje en flexleaset bil. Det betyder dog ikke, at du som privatperson ikke kan flexlease – det kan du godt! Det betyder bare, at leasingselskabet ejer bilen og lejer den ud til dig. Rent økonomisk skal du derfor betale en rente til leasingselskabet udover at afdrage på registreringsafgiften.

Når leasingperioden slutter, skal du derudover betale bilens restværdi. Det er den værdi, som man regner med, at bilen har efter perioden. Når du har betalt restværdien, ejer du bilen og kan beholde den eller sælge den videre.

Fordele ved flexleasing

Er du i tvivl, om du skal flexlease, så får du her opsummeret tre gode grunde til at begynde bileventyret:

  1. Få adgang til et stort marked af luksusbiler. Med flexleasing får du endelig muligheden for at køre i din drømmebil.
  2. Spar penge på registreringsafgiften.
  3. Undgå at begrænse dig, hvis du har flere drømmebiler. Med sæsonleasing kan du lease to biler, så du kan køre med stil både om sommeren og i vinterhalvåret.

Hvordan flexleaser jeg?

Er du interesseret i at flexlease, så besøg Special Cars hjemmeside, hvor du kan læse meget mere og se deres udvalg af biler. Kontakt dem allerede i dag, så skal de nok hjælpe dig – også hvis du selv har fundet en bil. Med et pålideligt selskab i ryggen, kan du føle dig tryg hele vejen – lige til bilen holder i garagen.

Leave a comment