Firma frokostordning sørger for ”glæden” i arbejdsglæden

En god firma frokostordning gør alle glade.
https://www.blivgladnu.dk/firma-frokostordning-arbejdsglaeden/

Vi kan alle sammen relatere os til, hvor frustrerende det kan være at få dårlig mad på arbejde. Jeg har selv oplevet at arbejde et sted, hvor hver torsdag var ”fisk-dagen” – og jeg kan ikke fordrage fisk! Det er fint nok at have fisk på menuen, men det er noget helt andet, når det er det eneste der er at spise. Derfor blev jeg super glad da min virksomhed skiftede til en super lækker firma frokostordning. Nu glæder jeg mig meget mere til at tage på arbejde da jeg ved, at frokostpausen altid er en nydelig oplevelse. Læs med for at finde ud af, hvordan du også kan få din chef til at sørge for god mad.

En ordentlig firma frokostordning gør alle på kontoret glade

Kontorlivet kan hurtigt blive kedelig og monotont. Det er derfor en god strategi at give medarbejderne noget, som de kan glæde sig til – hver eneste dag. En god firma frokostordning er den ideelle måde at gøre det på. Alle kan lide lækker mad, især når den er gratis. Frynsegoder gør meget for arbejdsglæden. Det er vigtigt, at medarbejderne føler sig værdsat og endda forkælet. Jo bedre de har det på kontoret, jo mere loyale og produktive de kommer til at være. Så enkelt er det.

En firma frokostordning der gør alle glade.

En sund og lækker firma frokostordning

Det gyldne spørgsmål er så, hvor finder man en sund og lækker firma frokostordning? Taler vi om København og hovedstadsområdet er svaret helt klart Nordic Catering. Firmaet finder sted i Valby og leverer gerne indenfor disse områder. De byder på top service og deres chauffører er kendt for at være smilende og punktlige.

Derfor bør din virksomhed vælge Nordic Catering

Udover troværdig leveringsservice, byder Nordic Catering på hjemmelavede og velsmagende måltider. De sætter stort fokus på kvaliteten af deres mad og bruger kun friske ingredienser.

Hver dag kan du regne med en varm ret med tilbehør, to forskellige salater samt hjemmelavet dressing. Derudover er der altid en frisk salatbar med masser af lækre og sunde valgmuligheder, et assortiment af pålæg og hjemmebagt rugbrød.

En firma frokostordning med lækker mad.

Alle på kontoret kommer automatisk til at få sundere mad, da det også er noget som Nordic Catering lægger vægt på. Jeg har selv tabt et par kilo siden min virksomhed begyndte at bruge deres firma frokostordning. De farverige menuer har endda inspireret mig til at lave sundere mad derhjemme.

Torsdag er nu min yndlingsdag på arbejde!

I stedet for fisk-dagen, er torsdag nu blevet til kage-dagen! Nordic Caterings firma frokostordning inkluderer nemlig lækre hjemmelavede kager hver torsdag. Endnu en god grund til at få dem til at stå for maden hos dit firma.

Få Nordic Caterings firma frokostordning allerede i dag!

Hvad koster en flytning – altså en erhvervsflytning?

Leave a comment