Fritstående pool er ideel til haven eller sommerhuset

fritstående pool
https://www.blivgladnu.dk/fritstaaende-pool-er-ideel-til-haven-eller-sommerhuset/

Var det noget med en fritstående pool i haven? De traditionelle nedgravede pools som vi ofte ser på ferier, kræver en hel del at få støbt og vedligeholdt, hvor denne løsning kan gøres ret enkelt og økonomisk.

Hvorfor en fritstående pool?

Det ideelle ved en fritstående pool er helt sikkert at det er en nem løsning sammenlignet med en nedgravet keramik pool. Keramik pools ser vi oftest når vi er på ferie sydpå under varmere himmelstrøg. De forekommer også i nogle danske haver, men fordi vi i Norden ikke har lange varme somre som i f.eks. Grækenland og Spanien, så finder de fleste danskere det ikke helt så tiltrækkende at bruge en mindre formue på at få installeret en sådan swimmingpool. Det som Covid-19 dog har affødt, er et behov for at kunne lave flere ting derhjemme.

Danskerne blev rigtig glade for sommerhusferier rundt omkring i landet, men der blev også brugt en del penge på at optimere de hjemlige omgivelser. Byggemarkederne havde travlt som aldrig før, fordi folk simpelthen gik i gang med at renovere på huset derhjemme, både inde og ude. Haven har også fået en opgradering hos mange danskere. Med udsigt til sommer uden de helt store udlands ture, har det været vigtigt for danskerne at skabe bedre rammer på hjemmefronten.

Skal du have feriestemningen hjem til dig selv?

En fritstående pool er en nem og rimelig økonomisk måde at skabe feriestemning derhjemme på. Den er super nem at sætte op, og du kan bruge den når du har lyst og dække den over den tid på året hvor den ikke bruges. Du kan justere vandtemperaturen, hvilket betyder at du nemt kan få et køligt dyp på de varme dage, men også bruge den på dage hvor vejret er koldere. Det vil også være den ideelle løsning at få installeret sådan en i sommerhuset.

Nok er mange taget på sommerhus ferie den sidste sommer, men der er også kommet mange nye sommerhus ejere til. Nogle har valgt en time-share, hvor man er gået flere individer eller familier sammen om at købe et sommerhus. På den måde kan man nemlig deles om udgifterne og skiftes til at bruge det. Det som mange sommerhus ejere også vælger at gøre, er at leje huset ud på de tidspunkter af året hvor de ikke selv bruger det. Her vil en fritstående pool være et lækkert trækplaster for både ejere og lejere.