Vaske tørremaskine optimerer pladsen i et lille rum 

vaske tørremaskine
https://www.blivgladnu.dk/vasketoerremaskine/

Jeg har delt mange ting fra min lille hyggelige Københavner lejlighed med jer, men det seneste jeg vil dele, er min nye vaske tørremaskine. Den er nemlig helt ekstremt smart, når jeg selv skal sige det. 

 Derfor valgte jeg en kombineret vaske tørremaskine 

Som I ved, så bor jeg på ganske få kvadratmeter, 43 for at være helt nøjagtig, og jeg er derfor nødt til at optimere pladsen så meget som jeg kan. Jeg elsker virkelig min lille lejlighed. Jeg har fået indrettet den så hyggeligt, og jeg synes at det gamle køkken og det lille badeværelse er super charmerende. Jeg har boet her i snart to år, så det er ikke fordi at det er nyt for mig at bo på lidt plads.  

En ting jeg længe har drømt om, er at kunne vaske og tørre mit tøj herhjemme fremfor at skulle på vaskeri med det hver gang. Ja, min bygning har ikke en gang et vaskerum, så det er afsted med alt vasketøj til nærmeste vaskeri hver gang. Nu er jeg altså blevet tilpas nok træt af det, til at jeg selv har investeret i en kombineret vaske tørremaskine. Og det må siges at være de bedste penge jeg har brugt længe. 

 En lille hverdags luksus 

Min lejlighed er for lille til at have tørrestativ stående, og så spreder vådt vasketøj også fugt i hele lejligheden, men at have både en vaskemaskine og en tørretumbler ville være svært at få til at lade sig gøre i min lejlighed. Derfor endte jeg ud med en vaske tørremaskine, der som navnet lyder, både vasker og tørrer tøjet. Det er en helt ekstremt smart løsning for en som mig.  

Maskinen ligner bare en helt almindelig vaskemaskine, men har altså funktion til både at vaske og tørre. Mit badeværelse er for lille til at have den stående, men jeg har fundet en fin plads til den i mit køkken. Jeg fik taget et par hylder ned og sat et ovenvægsskab op til de ting som befandt sig der, og så blev der plads til min nye vaske tørremaskine.  

Jeg er typen som til hver en tid ville vælge en vaskemaskine fremfor en opvasker, hvis valget stod mellem de to ting. Jeg bor kun mig selv her, så at vaske op i hånden er ikke så slemt som mange nogle gange gør det til. For mig er det i hvert fald en lille hverdags luksus, at jeg nu ikke længere behøver slæbe mine vasketøjs poser og vaskemiddel ned til det lokale vaskeri.