Genial stormflodssikring beskytter dit hjem

stormflodssikring
https://www.blivgladnu.dk/genial-stormflodssikring-beskytter-dit-hjem/

Det er for alvor blevet efterår, og regnen er atter blevet en trofast besøgende i det danske land. For dem der bor nær vandet, kan det regnfulde vejr dog medføre en del bekymringer. Huse nær vandet er nemlig i risiko for at blive oversvømmet i efterårsstormene. Derfor er der god grund til at investere i stormflodssikring, hvis man ikke vil stå med vand i kældre og dyre renoveringsregninger. Heldigvis har de teknologiske fremskridt medført, at man i dag kan sikre sin bolig nemt og effektivt. Glem alt om sandsække, halve løsninger og krydsede fingre. Med FloodFrame får du stormflodssikring, der virker – også når du ikke er hjemme.

Stormflodssikring med ny og smart teknologi

FloodFrame er navnet på den innovative teknologi, der kan beskytte din ejendom mod oversvømmelse helt automatisk. Systemet er udviklet i samarbejde med Dansk Teknologisk Institut og DHI efter idé af Dr. Peter Blyme. Målet var at skabe en stormflodssikring, som var automatisk, enkel, let at vedligeholde og æstetisk, samtidig med at det skulle kunne betale sig for beboerne. Det er i den grad nogle målsætninger som FloodFrame lever op til. Helt enkelt er FloodFrame en vandtæt dug, som er gravet ned omkring boligen, og som ruller sig automatisk ud i tilfælde af oversvømmelse. Dugen er diskret at se på, når den ikke er i brug, og særdeles effektiv, når den er i brug. Den beskytter ikke bare boligen, men også selve fundamentet.

Unik sikring af din bolig

Når du bestiller FloodFrame, bliver dugen lavet specielt til din bolig. Der tages både hensyn til grundplanen, terrasse og indkørsel m.m. Dugen graves ned ca. en meter fra huset. Når vandet oversvømmer grunden, vil dugen rulles ud og lægge sig beskyttende op ad husmuren. Ved at skræddersy dugen på den måde, får du nemlig den mest effektive stormflodssikring.

… til unikke priser

Da boliger kan se vidt forskellige ud, kan priserne på FloodFrame også variere en del. På FloodFrames hjemmeside kan du se nogle vejledende priser på FloodFrame til forskellige hustyper. Den bedste løsning er dog helt sikkert at kontakte FloodFrame for at høre nærmere om, hvad det præcis vil koste at sikre din bolig. Under alle omstændigheder skader det aldrig at holde sig informeret. Er du nysgerrig på at høre mere om, hvordan FloodFrame virker? Så ring endelig til FloodFrame i dag eller skriv en mail. Du finder deres kontaktoplysninger på hjemmesiden.