Har du set den nye Mercedes X-klasse?

Har du set den nye Mercedes X-klasse?
https://www.blivgladnu.dk/har-du-set-den-nye-mercedes-x-klasse/

Jeg elsker at kigge på nye biler, og jeg har lige set at den nye Mercedes X-klasse er kommet op på Mercedes hjemmeside i dag. Jeg har længe godt kunne tænke mig at kigge på den. Det er en rigtig amerikanerbil i ægte pickup stil, perfekt til en moderne, urbaniseret livsstil. 

Den nye Mercedes X-klasse pickup

Jeg har længe drømt om at køre rundt i en stor amerikanerbil, ligesom man ser i filmene. Det er nok lidt en drengedrøm, og den er nu blevet til virkelighed. Jeg har nemlig lige set, at den nye Mercedes X-Klasse er kommet op på deres hjemmeside. Jeg er kæmpe fan a Mercedes, og deres X-Klasse har altid stået højt på min liste. Dog har jeg de sidste par år ventet på deres 2018 model, fordi Mercedes selv har givet udtryk for, at denne model ville have nogle helt specielle features. Den kan transportere intet mindre end 1,1 ton, og den kan trække hele 3,5 ton svarende til en trailer med tre heste eller en otte meter lang yacht. Det er for vildt. Jeg drømmer netop om at kører rundt i denne X-Klasse Mercedes, fordi vi har hestestutteri herhjemme. Vi bor på en stor gård, og har både rideskole og kører til konkurrencer med mine døtre, som er dygtige ryttere. Derfor kræver det, at vores bil kan holde til det.

Den nye Mercedes har plads til det hele

Med denne nye Mercedes X-Klasse pickup truck har vi både plads til pigerne på bagsædet, min kone og jeg på forsædet og en til to heste i en trailer hægtet på bilen. Det kan den nemlig sagtens trække. Derudover har vi plads til diverse baggage, sadler og så videre på laddet, som man nemt kan laste. Laddet er lige så bredt som en europalle, og har indbygget lys, så vi også kan laste det i de tidlige, mørke morgentimer, før turen går mod konkurrencer rundt i landet. Jeg elsker også Mercedes, fordi deres sikkerhedsfeatures er helt i top. Denne model er udstyret med ABS-bremser og ATTENTION ASSIST-funktion, som holder øje med dig og analyserer din måde at køre på. Den kan hermed advare dig, hvis din kørsel afviger fra normalen, hvilket også er utroligt vigtigt, fordi vi kører med børn på bagsædet og heste i en trailer. Vi vil nødigt kører galt. Jeg glæder mig så meget til at få min nye bil hjem!

Læs også om Mercedes smarte varevogne her, hvis du er på udkig efter sådan en.