Mercedes Sprinter er en professionel varebil til dit erhverv

Mercedes Sprinter er en professionel varebil
https://www.blivgladnu.dk/mercedes-sprinter-er-en-top-professionel-varebil/

Mange erhverv har behov for at få transporteret materialer og varer sikkert til kunden. Med Mercedes Sprinter behøver du ikke gå på kompromis. Med varebilen får du design, kvalitet, driftsikkerhed og komfort. Læs med i indlægget og find ud af hvorfor Mercedes Sprinter vinder på effektivitet og hvorfor varebilen kan opfylde netop dit behov.

Mercedes Sprinter i forskellige størrelser

Med denne varebil får du både rummelighed og fleksibilitet. Mercedes Sprinter kan nemlig fås i fire forskellige karosserilængder. For at bringe effektiviteten op på højeste niveau, kan varebilen både lastes fra siden og bagved. Mange erhverv har brug for store varebiler og derfor har den længste version et lastareal på 17 m3 og det betyder, at der er plads til 7 europaller i varebilen ad gangen. Som standard er der også indbygget et dobbelt passagersæde med udklappeligt bord.

Mercedes Sprinter skaber et fantastisk ry

Tekniske informationer

For at opnå den bedste sikkerhed, er varebilen udstyret med mange sikkerheds- og hjælpesystemer. Blandt andet sikrer bilens baghjulstræk maksimal kørestabilitet uanset vejrforhold og terræn. Derudover er varebilen udstyret med sidevinds- og træthedsovervågningsassistent samt det elektroniske stabiliseringsprogram Adaptive ESP ®.

I Mercedes Sprinter kan der vælges mellem to avancerede motorer; 4-cylindret CDI-dieselmotor eller V6-CDI-dieselmotor, hvor begge motorer sætter nye standarder for økonomisk effektivitet

Mercedes Benz tager hensyn til både din virksomheds økonomi og til miljøet. Derfor sænkes brændstofforbruget og CO2-emissionen med Mercedes Benz’ nyskabende og innovative BlueEFFICIENCY.

Fordele ved Mercedes Sprinter

Der er en lang række fordele ved at vælge denne varebil som din nye erhvervsbil. Med Mercedes Sprinter kan medarbejderne løse de daglige opgaver på en tidsbesparende måde, hvor gode køreegenskaber, maksimal komfort og høj effektivitet er i fokus. Kabinens udstyr i varebilen sikrer chaufføren og passagerens sikkerhed. Blandt andet sikrer indbyggede 2-vejs-nakkestøtter, at kroppen understøttes bedst muligt under kørslen. Alle betjeningselementer er inden for rækkevidde fra førersædet og kabinen er udstyret med funktionelle opbevaringsrum. Disse fordele giver Mercedes Sprinter et fantastisk ry og gør varebilen optimal i enhver erhvervsrelateret situation.

Mercedes Sprinter er en solid varebil, som man kan stole på og varebilen får dig sikkert frem til hver en tid. Hvis du ønsker at beskytte det eksisterende stof i din nye varebil, så læs mere om sædebetræk og sædeovertræk her.

 

Leave a comment