https://www.blivgladnu.dk/hvad-forbinder-du-en-konference-med/

Hvad er en god konference for dig?

konferencelokale

Hvad er en god konference for dig? Konferencer varierer selvsagt alt efter, hvilket emne, der skal diskuteres. Omdrejningspunktet er med andre ord fastlagt. Det kan ingen pille ved – gøre sjovere eller mere spændende.

Til gengæld kan konferencens omgivelser have afgørende betydning for vores oplevelse og indlæring. Den samme diskussion kan altså udspille sig på helt forskellige måder alt efter hvilke omgivelser, vi er i. Det er ihvertfald min klare overbevisning.

To konferencelokaler – to scenarier?

Tænk bare på at sidde i et indelukket konferencelokale, hvor lysindfaldet er dårligt, og hvor akustikken får enhver kommentar til at runge i flere minutter efter.

Tænk så på en konference i en stor, lys hal, hvor kæmpestore vinduer bringer naturen ind, og hvor der er mulighed for at skabe lige præcis de rammer, som du har brug for – hvad end det er hvid kaviar eller sort kaffe.

Hvilket scenarium ville du vælge? Du har nok gennemskuet, at det er et ledende spørgsmål – men min pointe er sådan set bare, at rammerne for en konference har større betydning for indlæring og konstruktivitet, end man umiddelbart skulle tro.

Fleksibilitet og behov

Jeg spørger igen: “Hvad er en god konference for dig?”

Hvad skal der til, før du føler, konferencen er vellykket? Tag dine overvejelser og gør dem til en realitet. Forestil dig, at alt er muligt.

I sidste uge var det præcis, hvad jeg gjorde – og jeg blev ikke skuffet. Jeg var til en konference, der endte med at blive alt dét, jeg forbinder med en vellykket konference. Hvordan det? Ganske enkelt fordi, konferencelokalet og dertilhørende service var sublim.

Sådanne konferencelokaler hænger ikke på træerne. Desværre.

Kerneordet er fleksibilitet. Fleksibilitet er nemlig afgørende for at kunne imødekomme (alle) mine krav til en god konference.

Hvad er dine behov?

Først skal du klarlægge dine behov. Det kan være, at du skal bruge scener, særlige bordopsætninger, ruminddelinger, mad, drinks, kaffe, IT-udstyr – eller noget helt andet? Skriv så dine ønsker ned.

Det perfekte konferencelokale til erhvervslivet

Jeg lover dig, at dine ønsker for en vellykket konference kan bringes til live med Marketenderiet som samarbejdspartner. De har med andre ord det perfekte konferencelokale til erhvervslivet. Det er der en god grund til. Det er nemlig meget mere end bare et konferencelokale.

Det er også god mad, lyd, god betjening og meget mere.

Fleksibiliteten og de mange muligheder betyder, at Marketenderiet kan imødekomme samtlige af dine behov.

En visuel tour

Det er svært for mig at beskrive omgivelserne med ord, og det er derfor noget, der bør opleves i virkeligheden. Jeg vil dog alligevel gøre et forsøg.

Hallen er hele 725 kvadratmeter – og kan derfor huse op til 700 deltagere! Der er tårnhøjt til loftet samt en rummelig repot. Hallen er FLSsmidths tidligere kantine og har en helt speciel aura og ro.

Her kan du tage på en visuel tour i hallen, men som sagt bør du opleve omgivelserne i virkeligheden – for at kunne forstå, hvad jeg taler om.

Praktisk

Hvis jeg skal nedskrive alt det praktiske ved Marketenderiet, kan listen hurtigt blive meget lang. Derfor vil jeg forsøge at gøre det kort.

  • Marketenderiets centrale placering i København betyder, at der er et væld af overnatningsmuligheder i nærområdet – i enhver prisklasse.
  • Du behøver heller ikke at bekymre dig om parkeringsmulighederne, da der er mange gratis parkeringspladser omkring hallen.
  • Ved større konferencer kan den nærliggende parkeringskælder med 245 parkeringspladser benyttes. Få et fuldt overblik over parkeringsmulighederne her.
  • Marketenderiet har alt, du har brug for i AV-udstyr.
  • De erfarne kokke betjenes af Nordic Catering, som har mere end 10 års erfaring og over 30 ansatte.

Konferencepakker & priser

Der eksisterer 3 forskellige konferencepakker, som alle har til formål at imødekomme dét, der er nødvendigt for at afvikle en vellykket konference for den enkelte virksomhed.

Der er dog også mulighed for selv at skræddersy sit eget arrangement. Prisen for konferencepakkerne svinger mellem 495 kroner per person til 1.050 kroner per person.

Pakkerne inkluderer blandt andet morgenmad, frokostbuffet, kaffe, te, kage, drinks og 2 retters middag med drikkelse.

Det er op til dig at sammensætte dét, som er vigtigt for dig.

Har du stadig sedlen med dine ønsker? Kontakt Marketenderiet og aftal med dem, hvordan de bliver indfriet.

Leave a comment