https://www.blivgladnu.dk/sadan-far-i-den-bedste-sommerfest/

Sådan får I den bedste sommerfest

Tilmeldingssystem

Mange virksomheder kan se frem til den kommende sommerfest, hvor medarbejderne har en god undskyldning for at slå sig løs – og tale om andet end bare arbejde.

Det er dog ikke altid en dans på røde roser for arrangørerne, der kan have svært ved at finde hoved og hale i antal af deltagere. Hvor mange kommer til festen? Er der nogle vegetarer? Er der nogle, der kun bliver til én af de mange planlagte begivenheder? Og så videre og så videre og så videre.

Frustrationer optræder også hos gæsterne, der op til festen modtager et væld af emails, hvor arrangørerne forsøger at nå til bunds i det hele.

Jeg hører selv til sidstnævnte, og derfor giver det god mening, at jeg deler denne geniale løsning med jer – hvilken både er til gavn for arrangørerne – og de mange medarbejdere som mig, der drukner i informative mails vedrørende festen.

Hold styr på deltagerne!

Et godt tilmeldingssystem er hvad der skal til for en vellykket sommerfest! Det har jeg personligt erfaret nu. Eller.. Det vil sige, at et godt tilmeldingssystem ihvertfald gør planlægningen en hel del lettere – og mere overskuelig for alle parter.

Dem der står for planlægningen af festen kan herved læne sig tilbage og lade tilmeldingsløsningen lette arbejdet. Gæsterne har hele tiden fuldt overblik over begivenheden og har mulighed for selv at til- og fravælge tiltag undervejs.

Hvad er en tilmeldingsløsning?

En tilmeldingsløsning er i bund og grund en platform, som arrangører deler med de inviterede. Løsningen byder på et væld af forskellige funktioner og muligheder.

Den tilmeldingsløsning, som jeg vil anbefale jer, integrerer eksempelvis med store mailtjenester såsom Outlook og Gmail, hvilket gør det simpelt i forbindelse med mødeindkaldelser.

Når en gæst har tilmeldt sig festen, har vedkommende ovenikøbet mulighed for at rette sin tilmelding, hvis det blot sker inden tilmeldingsfristen. Tilmeldingen, rettelse af tilmelding og afmelding sker “live”, hvilket betyder, at eventuelle ændringer registreres hos arrangørerne med det samme. Det gør, at arrangørerne hele tiden har styr på deltagerne.

Er der et loft på, hvor mange der kan deltage, er det muligt at komme gæsterne på venteliste. Tilmeldingsløsningen kan desuden tilgås på desktop, tablet og mobilenheder.

Det var alt det praktiske. Tilmeldingsløsningen byder dog også på mange andre lidt sjoveres features.

En tilmeldingsløsning med lir!

Eksempelvis kan gæsterne modtage en QR- eller en stregkode på sin telefon. Denne kan fungere som adgangsbillet på dagen, når gæsten  ankommer til festen. Arrangørerne kan derudover let udtrække deltagerlisten i en Excel-fil, der herefter kan flettes med et andet program, som laver personlige navneskilte. Smart ikke?

Der er desuden mulighed for at integrere sociale medier på flere måder.  Dette kan blandt andet ske ved, at der laves et personligt hashtag, som gæsterne kan bruge på Facebook, Twitter og Instagram, når de poster noget i relation til festen.

Alle posts med de udvalgte hashtags kan således før, under og efter festen samles på eventsitet. Dette er en glimrende mulighed for at forevige festen med billeder og videoer.

Genialt til konferencer & foredrag

Tilmeldingssystemet er ikke kun oplagt at overveje i forbindelse med den kommende sommerfest. Det er også genialt ved en lang række andre arrangementer.

Hvis I eksempelvis skal afvikle en konference eller et foredrag, som behandler flere forskellige tematikker, kan gæsten ved tilmeldingen tilkendegive hvilke valg, han eller hun ønsker.

Et personligt tilmeldingssystem

Det er muligt for arrangørerne selv at udforme teksterne, der vises, når en gæst tilmelder- eller afmelder sig. På den måde, bliver løsningen mere personlig.

Samme gælder det i forhold til løsningens design. Der er nemlig mulighed for at lave unikke og personlige designs – men I kan dog også vælge en af skabelonerne, der herefter kan tilpasses jeres ønskede design.

Der er intet maksimum på hvor mange felter, der kan indgå i tilmeldingsløsningen. Dermed kan løsningen imødekomme alle de relevante hensyn, som I måtte ønske. Her kan der eksempelvis være tale om gæsternes individuelle ønsker til transport, hvorvidt vedkommende er vegetar eller allergiker, har partner med- og meget mere.

Alt i alt er der tale om en tilmeldingsløsning, der gør det muligt at imødekomme alle de personlige interesser, som gæsterne eller arrangørerne måtte have.

Kopi af tidligere arrangementer

Skal I afholde det samme type arrangement igen til næste år? Tilmeldingssystemet gør det muligt for jer at kopiere og tilpasse et arrangement fra gang til gang – uden beregning.

Hvordan dette gøres, bliver forklaret på dét kursus, der følger med, når I køber tilmeldingsløsningen.

Hvad koster det så?

Modsat mange andre udbydere af tilmeldingssystemer er prisen her den samme – uanset hvor mange deltagere, der er tale om. Der er dermed intet fee per deltager.

Ønsker I komplekse tilmeldingsløsnigner med mange funktioner og et skræddersyet design, vil der være tale om én pris – ønskes en lavere pris, kan I vælge et mindre skabelonbaseret tilmeldingssystem.

Læs mere om tilmeldingsløsningen her.

God fest!

 

Leave a comment