Træbeskæring til dig der elsker naturen

Træbeskæring til dig der elsker naturen.
https://www.blivgladnu.dk/traebeskaering-til-dig-der-elsker-natur/

Der er mange fordele ved at bo tæt på naturen. For det første er grønne omgivelser smukkere og mere ”zen” end beton. Og så er det helt klart også sundere for både krop og sjæl. Der kan dog også være nogle ulemper ved at være omgivet af farven grøn. Men for det meste har disse udfordringer med vedligeholdelse at gøre. Uanset hvor meget man holder af naturen, er opgaver som havearbejde og træbeskæring bestemt ikke for alle. Læs videre for at lære, hvordan 3ned kan hjælpe med at gøre livet ”i det grønne” nemmere.

Hvem er 3ned og hvad kan de gøre for dig?

De fleste mennesker der har en lille have – eller andet form for grønt område – vil nok sige, at det kan være udfordrende at passe det hele. Selv dem der elsker havearbejde kan finde sig selv i besværlige situationer, som de ikke kan tage sig af alene. Det er 3ned godt klar over. De er nemlig et firma, der løser indviklede haveopgaver, såsom træbeskæring.

Træbeskæring udført af eksperter.

Det kan siges, at 3ned er træernes konge i Danmark. Ikke alene er de eksperter inden for træbeskæring, så følger de også de ”gyldne regler” inden for plejning af træer. Firmaet arbejder inden for de rammer, der er etableret af en af verdens største autoriteter i dyrkning af træer: The International Society of Arboriculture (Internationale Samfund for Trædyrkning).

3ned tilbyder rådgivning om alle mulige former for træbeskæring. Er det frugttræet, som du skal have hjælpe med, eller skal der gøres noget ved alle de døde grene i haven? 3ned står altid klar til at udføre den slags  beskæring som bedst passer træet, uanset om det ligger i din baghave eller i din boligforenings gård.

Træbeskæring der tager hensyn til naturen.

Lidt mere om træbeskæring…

Træer er ikke bare smukke. De er levende organismer, og lige som os, reagerer de stærkt på deres omgivelser og den måde de bliver behandlet på. De har også et immunforsvar, som ligger i de næringsstoffer, der kører mellem træets rodnet og krone. I vinterperioden – eller dvaleperioden – transporteres der næsten ingen næringsstoffer, hvilket gør træet forsvarsløst indtil den næste vækstperiode.

Vidste du, at der findes en årstid, som er bedst egnet til træbeskæring?

Ifølge 3ned er det bedst at beskære træer i vækstperioden, som løber fra april til september. Faktisk, fraråder firmaets eksperter at beskære omkring løvspring, da det nemlig er der, hvor træerne bruger mest energi på at sætte nye blade.

Træbeskæring har gyldne regler.

Træbeskæring der passer både dig og dine træer

Der er mange grunde til at benytte sig af træbeskæring. Men der findes kun et firma, som vil tage sig lige så godt af dig som de gør af dine træer. 3ned samarbejder altid med kunden for både at finde ud af, hvad formålet med træbeskæringen er, og hvordan opgaven bedst løses. Firmaet tager hensyn til dine behov og arbejder hurtigt og effektivt. De er også fleksible og sørger for at aftale tidspunkter, som passer dig bedst. Efter eksperterne har undersøgt situationen, får du straks et tilbud på mail, som forklarer opgaven samt giver en prisoversigt og forventet leveringstid.

Skynd dig at bestille tid til træbeskæring!

Mangler du gardiner? Måske skal du bruge en gardinbus.

 

Leave a comment