NLP i Roskilde fik mig ud af et sort hul

NLP i Roskilde trak mig ud af et sort hul.
https://www.blivgladnu.dk/nlp-roskilde-fik-mig-ud-af-sort-hul/

Stress, jag og en travl arbejdsdag. At være direktør i en mindre virksomhed kan være en stressende oplevelse. Og det var en oplevelse, som fik ram på mig for to år siden. Det gik ikke særlig godt i min virksomhed på daværende tidspunkt, selvom jeg arbejdede konstant. Alt løb rundt, men så også kun lige. Først og fremmest kom det på bekostning af min energy og psyke, men det gik også ud over min familie. Jeg tog afsted tidligt om morgenen og kom hjem sent om aftenen, træt og drænet efter en hård dags arbejde. Selv på de tidspunkter, hvor jeg var hjemme, var jeg irritabel, træt og stresset. Det endte til sidst med, at mine kone foreslog mig at gå til terapi. Nærmere specifikt foreslog hun mig at finde terapi med NLP i Roskilde – hvor vi bor.

Jeg var modstander af det, til at begynde med – jeg ville ikke indrømme, at der var noget galt med mig. Men min kone fik mig til sidst overbevist om i det mindste at prøve det, inden jeg arbejdede mig selv ihjel. Det var slet ikke unormalt for mig at arbejde op til 60 eller 70 timer om ugen, så min kone havde ret i, at jeg havde brug for hjælp.

Og jeg skal love for, at det var en god idé.

Hvad er NLP?

Hvis du er ligesom jeg var, så har du måske kun hørt om NLP, men ved ikke, hvad det er. Kort fortalt er NLP en forkortelse for Neuro Lingvistisk Programmering. Det er en terapi metode, der dækker over, hvordan vores tanker og følelse hænger sammen. Det handler om at lære at tænke positivt, at styre sit sind og blive et bedre menneske gennem personlig udvikling, motivation og kommunikation.

Jeg syntes personligt, at det lød som noget feel-good pladder i starten. Og det mind-set jeg havde dengang – træt og overarbejdet – hjalp ikke ligefrem på min indstilling. Efter det første møde med min terapeut var jeg heller ikke synderligt imponeret, må jeg indrømme. Vi hilste på hinanden, og jeg fortalte bare lidt om min situation mens han lyttede til mig. Da jeg sad der, hørte jeg ikke helt efter, jeg ville hellere bruge tiden på at arbejde. Tankerne fløj istedet rundt på alle de arbejdsopgaver, som jeg skulle løse inden ugen var omme.

Men fra andet møde begyndte jeg at se idéen og effekten af møderne.

NLP i Roskilde var en stor hjælp for mig

NLP i Roskilde var en kæmpe hjælp

Vi begyndte at tale om min indstilling og motivation, samt om hele min arbejdsproces. Jeg havde en usund og negativ indstilling til mit arbejde, hvilket fik mig til at arbejde så meget og dog så ineffektivt. Over en længere periode begyndte jeg at ændre min indstilling, tænke mere positivt og langsomt drosle ned på mængden af mit arbejde. Det, at jeg tog til NLP i Roskilde har nu resulteret i, at det i dag går godt i min virksomhed. Og det vel og mærke selv om jeg ‘kun’ arbejder en almindelig 37-40 timers arbejdsuge.

Det har givet mig meget mere energi og glæde i hverdagen, og samtidig mere tid til at være sammen med familien. Hvis der er andre derude der går rundt med stress eller ondt i sindet, kan jeg altså varmt anbefale NLP i Roskilde, eller hvorend du ellers måtte bo. Det trak mig ud af et sort hul, og det kan måske gøre det samme for dig.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*