Skal du have udskiftet den gamle kobling?

Kobling og svinghjul
https://www.blivgladnu.dk/skal-du-have-udskiftet-den-gamle-kobling/

Har din bil brug for at få skiftet den gamle kobling til en helt ny? Dette er ikke noget, som du behøver at udføre på egen hånd. Hos QuickPot står en ekspert klar til at udføre udskiftningen af koblingen. Det kan nemlig være besværligt, hvis man ikke har prøvet det før. Det er dog stadig vigtigt at få det gjort, hvis der er behov for det. Ved udskiftningen af en kobling er det mekaniske arbejde en afgørende faktor. Derfor får QuickPot løbende efteruddannet deres mekanikere, så arbejdsgangen er så effektiv som muligt.

Information om kobling

Imellem motoren og gearkassen sidder koblingen, som sørger for at der er forbindelse mellem disse to. Det er også koblingen, som afbryder den mekaniske forbindelse når bilen skal startes, standses og når der skal skiftes gear. Når koblingspedalen i bilen trædes ned, presser lejet på nogle metalfjedre. Metalfjedrene sørger for, at koblingsnavet kan løbe frit mellem koblingens trykplade og bilens svinghjul.

Kobling og motor

Hvorfor skal koblingen udskiftes?

Der er et par vigtige handlinger, som du kan undgå at lave og på den måde undgå en udskiftning af koblingen. Bilen bør altid startes i det laveste gear. Det er vigtigt ikke at file på koblingen, da koblingen vil blive varm og tage skade. Dette kan være en af grundene til, at man er nødsaget til at få udskiftet koblingen. Hvis bilen først er begyndt at ruske, så skal der en ny kobling i bilen. Desuden bør man også skifte svinghjulet, hvis bilen begynder at ruske. Hvis et svinghjul er slidt op, kan det nemlig påvirke motorens gang, hvilket er et større problem. Hvis du nogensinde er i tvivl, bør du tage bilen til kontrol på et autoværksted.

kobling udskiftes på autoværksted

Priser på udskiftning af kobling

QuickPot er eksperter i udskiftning af koblinger. Priseksemplerne på deres hjemmeside inkluderer både koblingen samt monteringen af den. Priserne varierer fra kun 5.195,- kr. til 7.695,- kr. QuickPot går op i at levere en god service og høj kvalitet til rimelige priser. De har et stort fokus på at lytte til deres kunder, da kunderne og deres feedback betyder alt for QuickPot.

Leder du efter et godt autoværksted? Autoservice København er lige rundt om hjørnet og går op i kvalitet til fornuftige priser.

 

 

 

Leave a comment

Your email address will not be published.


*