Professionel næseoperation

næseoperation og risici
https://www.blivgladnu.dk/professionel-naeseoperation/

En næseoperation kan være en nødvendig operation for mange, men det kan også være en kosmetisk operation. Det er nemlig blevet moderne at få lavet plastikkirurgi, hvis man er utilfreds med sit udseende. Der er mange unge piger og drenge, som får lavet operationer, for at blive modeller. Der er samtidig mange, som synes, at dette er helt forkert. De siger at man kun skal ændre på sig selv for sig selv og ikke for at blive noget, som man ikke er.

Hvad er næseoperation?

En operation af næsen er en mindre operation, som kan blive foretaget forholdsvis hurtigt. Dette afhænger dog af omfanget af selve indgrebet. En næseoperation bliver tilpasset den enkelte klient og derfor har du også mulighed for at berette om dine ønsker. Dette har du mulighed for i den indledende samtale. Herefter vil kirurgen prøve imødekomme dine ønsker, hvis det er reelt. Klinter kan, i sjældne tilfælde, have helt urealistiske forventninger til næseoperationer. Derfor forventningsafstemmer kirurgen altid med klienten før operationen bliver fastlagt.

Ricisi

Der er mange risici, som kan ske, når man får lavet en næseoperation. Man skal minimum være 16 for at få lavet en nødvendig operation og 18 år for en kosmetisk operation. Dette er på grund af, at en operation på næsens bruskskelet kan medføre, at væksten af næsen standses. En næseoperation vil ændre dit udseende og udtryk, derfor er det vigtigt at læse om operationen inden man beslutter sig. En risiko fra en næseoperation kan i værste tilfælde være, at næsen falder sammen, fordi skillevæggen ikke kan bære. Det er også muligt at brusken, som bliver indlagt, kan forsvinde. I disse tilfælde skal operationen laves på ny.

Rhinoklinikken

Rhinoklinikken ligger i hjertet af Frederiksberg og er en yderst professionel klinik. Klinikken har en stor operationsstue og hvileområde. Derfor skal du altid føle dig sikker på Rhinoklinikken. De tilbyder kvalitetssikret plastikkirurgi blandt andet også næseoperationer. Alle behandlinger bliver udført af speciallæger, som er eksperter inden for øre-, næse- og halskirurgi. Speciallægerne er professionelle og tilbyder altid den bedste og mest optimale behandlingsmetode tilpasset dig. Deres mange års erfaring fra branchen og Rigshospitalet har gjort Rhinoklinikkens speciallæger til nogen af de bedste i hele landet. Derfor kan Rhinoklinikken anbefales alle, som ønsker plastikkirurgi.

 

Hvis du gerne vil vide om din varmeregning er korrekt, så bør du læse med her. Trykprøvning kan nemlig være en god idé at få foretaget, hvis du tvivler på om din varmeregning er korrekt.