https://www.blivgladnu.dk/psst-her-er-den-bedste-frokostordning-i-hele-kobenhavn/

Psst! Her er den bedste frokostordning i hele København!

Københavns bedste frokostordning

Du kender det muligvis? Maven rumler pinligt højt, klokken har for længst slået 12.00, og du kan langt om længe se frem til at få energidepoterne fyldt op af velsmagende, sund og inspirerende mad!

…eller ikke?

Omtalte frokostordninger hænger ikke på træerne, og derfor er den triste frokost også hverdagskost for rigtig mange af os.

Det er til gengæld ikke svært at få øje på de mange cateringbureauer, der alle hævder at levere top service, de laveste priser – og ikke mindst den mest fantastiske mad i miles omkreds!

Men. Det er nu ret sjældent, at jeg er vidne til positive udtalelser, når det gælder frokostordninger på arbejdspladser – og jeg har tidligere været én af de mange utilfredse frokostgæster. Altså er der noget, der ikke helt hænger sammen?

Går glad til-og-fra frokost

Dette indlæg kommer derfor fra hestens egen mund, og jeg lægger mig fladt ned efter at være blevet en del af Nordic Caterings frokostordning.

Langt om længe indfrier frokosten mine forventninger om en inspirerende, sund og varierende kost. Kan man andet, end at blive glad i låget?

Nu går jeg for første gang både glad til-og-fra min frokost på arbejdet.

En kliché?

Okay jeg medgiver, at det muligvis kan lyde lidt som en kliché, men en nærende frokost har ikke desto mindre en afgørende betydning for din præstation og velvære på arbejdet.

Uden sund og mættende mad falder produktiviteten – i takt med at koncentrationsbesværet ryger direkte i vejret!

Sum af summarum er, at en god frokost ikke bør undermineres!

Elsker du kager?

Der skal dog være plads til syndere engang imellem (heldigvis).  Derfor nyder jeg godt af de lækreste hjemmebagte kager hver torsdag.

Se her hvad jeg har i vente denne uge til frokost. Lækkert ikke?

Gratis prøveuge

Jeg ved, at Nordic Catering giver virksomheder en prøveuge gratis. Spred derfor den glædelige nyhed til din arbejdsplads – hvis du, ligesom jeg, ønsker, at det skal være slut med en grå og trist frokostordning!

 

Leave a comment