https://www.blivgladnu.dk/tips-laer-at-holde-laengere-i-sengen/

Tips: Lær at holde længere i sengen

Hold længere i sengen

Har du problemer med for tidlig udløsning og ønsker at holde længe i sengen?

Hvis ja, så fortvivl ikke; du er langt fra den eneste mand i verden, der har det sådan.

Faktisk er der rigtig mange mænd, der oplever denne udfordring.

Gudskelov er det hjælp at hente – og denne hjælp kræver hverken farverige piller, en tur til Thailand eller andet.

Styr din seksuelle energi

90 % af alle mænd, der har problemer med for tidlig sædafgang, kan lære at holde lige så lang tid i sengen, som de ønsker, med en simpel, naturlig løsning.

Det, du skal lære, er at mestre din seksuelle energi.

Hvordan dette gøres, vender jeg tilbage til.

Først må vi se lidt på, hvorfor mange mænd oplever at komme længe før deres partner.

Hvorfor kommer du så tidligt?

Ifølge coach, kursus- og workshopafholderen, Jakob Kærgaard, handler det i bund og grund om, at der hos mange mænd bliver bygget alt for meget energi op i pik og bækkenbund, der ikke når at sprede sig til resten af kroppen.

Pikken bliver med andre ord overstimuleret af små elektriske impulser, der giver sammentrækninger i bækkenbundens muskulatur, som presser sæden ud af din prostata og får dig til at komme… alt for tidligt.

Nogle mænd oplever sågar, at bare tanken om sex kan være så pirrende, at de knap nok når at få tøjet af, før bøssen går af i bukserne.

Men igen, fortvivl ikke; der er hjælp at hente!

Tag kontrollen og brug dine muskler bevidst under samleje

Når du lærer at kontrollere musklerne i bækkenbunden, handler det dernæst om at kunne bruge disse muskler formålstjenligt under samleje.

Så snart du mestrer teknikken, er du i stand til at forhindre, bremse eller udskyde en tidlig udløsning ved at sende den seksuelle energi tilbage ud i kroppen.

Udfordringen er bare, at vi hele vores liv har trænet vores krop på én måde. Heldigvis kan vi med den rette viden og øvelser omvende dette mønster og lære at sende den seksuelle energi tilbage i kroppen.

Få styr på din seksuelle energi med fysisk eller online kursus

Når du mestrer din seksuelle energi, kan du få orgasmer uden at få udløsning. Tættere kommer mænd i ikke på “multiple orgasmer”, mange tror, kvinderne har patent på.

…og det bliver bedre endnu: Når du ikke skyder al din energi ud gennem pikken, vil du opleve øget selvtillid og langt mere selvværd i hverdagen.

Ønsker du at lære teknikken?

Så skynd til at booke plads på Jakob Kærgaards kurser. Du finder det fysiske kursus her, og onlinekurset får du adgang til her.

God fornøjelse!

 

 

Leave a comment