Sabbatår er til dig der tør drømme stort

Sabbatår er til dig der tør drømme stort.
https://www.blivgladnu.dk/sabbataar-til-dig-der-toer-droemme-stort/

De sidste par år har du nok drømt om at bestå eksamerne og langt om længe blive student. Du har sikkert forestillet dig hvordan det ville føles, at få studenterhuen på og har lavet planer om, hvordan du ville fejre med dine venner og klassekammerater. Men har du også overvejet, hvad du har lyst til at gøre bagefter? Ved du hvad du aller mest vil, når studenterkørslen så er forbi? Bare rolig, du behøver ikke have svaret til de her spørgsmål. Skønheden ved et sabbatår er nemlig, at du bare skal vide, at du tør være nysgerrig over for, hvad livet har at tilbyde. Resten klarer sabbatåret for dig!

Hvad er så fedt ved et sabbatår?

Det er sikkert ikke den første gang – eller den sidste – at du hører om, hvor spændende og fedt et sabbatår egentlig kan være. Der er nok nogen, i enten din venne- eller familiekreds, der har nævnt det eller spurgt dig om du vil holde det. Men måske er du stadig forvirret om, hvad det hele går ud på. Hvad er det egentlig der gør, at alle lige pludselig ikke kan få nok om af at tale om sabbatår?

Alle snakker om sabbatår.

Hele pointen med at holde et sabbatår er, at du både får lov til og mulighed for at opleve ting som du ellers aldrig ville gøre. Det handler jo om et helt år, hvor du kan tillade dig at prøve de ting af, som du altid har haft lyst til. Det er i virkeligheden helt op til dig, hvad der så kommer til at være det fede ved dit sabbatår. Men kort sagt:

Alt er fedt ved et sabbatår!

Det er super spændende at tage på sabbatår. Du bestemmer selv, hvad slags eventyr du vil opleve og du behøver ikke engang være mester i at planlægge hvad som helst. Og det er præcis derfor, at ALOTT eksisterer. De specialiserer sig i at hjælpe eventyrlystne unge som dig med at gøre drømmene til realitet.

Sabbatår er en unik oplevelse.

Uanset om du vil lære et nyt sprog, få kendskab til en fremmede kultur eller bare opleve udlandet har ALOTT turen til dig. Du kan lave frivilligt arbejde med koalaer i Australien, være praktikant i Sydamerika eller prøve backpackerlivsstilen gennem en række forskellige lande. Deres hjemmeside byder på et hav af fantastiske muligheder – du ville ønske at du kunne tage flere sabbatår i træk! Du vil lære dig selv meget bedre at kende og vil kunne stå på dine egne ben når du kommer tilbage til Danmark. Det er virkelig en unik oplevelse.

Hvad venter du på? Skynd dig og tryk her for at se hvor du skal hen på dit sabbatår.

Leave a comment